mandag den 23. januar 2012

Søndag

- Og børnenes nye legehjørne in action. Vi har fået sat bordpladen op og den er indtil videre malet hvid.. Men tror nu alligevel det ender med den gode gamle yndlings lyse turkise farve. Hvad synes i? Bliver det for rodet med endnu en farve oven i alt det andet?

   Og resultatet af formiddagens tegnerier "Se mor. Jeg har tegnet dig som danser samba med høje hæle og fjer i håret" ;D


8 kommentarer:

 1. Skønne billeder :-)Jeg kan godt forstå, at du overvejer turkis - men jeg synes altså at den hvide er god der! Og hvor er du altså fin med glimmer og hele piwtøjet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja glimmer og hele piwtøjet. Det er bare liiiige mig eller noget (; Jo den er geentlig meget god den hvide, måske får den alligevel lov til at blive om ikke andet en tid..

   Slet
 2. Det er altså bare fint hos dig, det må jeg sige.... Og nej, du kan fint male tyrkies. Det synes jeg.

  Har du kom lokket din lille pige til at lave endnu en smuk blomst :-)

  KH Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have Louise. Blev meget glad for de søde ord (: Og nej desværre har tøsepigen ikke produceret flere blomstergaver. Den der er på bordet er bare sådan en hårblomstting til en tyver fra H&M (;

   Slet
 3. Lækkert hjørne..:) Bordet er bare fint!
  Synes det er lækkert i hvid - men er jo også kæmpefan af den lyse turkise...;)
  KH Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Annchen. Synes også det er blevet rigtig godt og fungerer meegt bedre end før med plads til tegne, male, lego og så videre. Har næsten fået mit spisebord tilbage (;

   Slet
 4. Superläcker lekhörna som säkert uppskattas enormt!!! Å vilket läckert helkroppsporträtt av dig som din dotter har skapat:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja børnene er blevet rigtig glade for det især storepigen og vi voksne synes også det fungerer rigtig godt - Og ja jeg er bare lækker med fjer og højt hår og hele baduljen (;

   Slet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009