torsdag den 19. januar 2012

Forandring

Som jeg måske får har nævnt så bor vi ganske småt her hvor vi bor. Nærmere betegnet en 2 værelses lejlighed på 68 m2..

Ofte giver dette faktum anledning til frustration og klaustrofobi. Vi kan ikke invitere hele familien på en gang når vi holder fødselsdage og jul, børnene kan ikke bare gå ind på deres eget værelse når de trænger til en fredelig stund og forældrene må leve med briotog og lego blandet sammen med leverpostejsmad og symaskiner på spisebordet, men vi elsker vores opgang, vores gade, vores have og allermest vores nærmiljø som er sådan lidt landsbyagtigt her lige midt i byen

For nogle uger siden hørte vi en rigtig spændende nyhed -Nogle af vores venner havde hørt om en 4 værelses lejlighed der blev ledig i deres forhus -Jubel, en appelsin i turbanen og alt muligt..
Søde mennesker, masser af børn og et dejligt havemiljø.

Jeg kunne næsten ikke få armene ned og var allerede mentalt i gang med at indrette de mange kvadratmeter da vi fandt ud af at den altså allerede var lejet ud..

Efter denne nyhed har det været dobbelt øv at bo her, så vi besluttede os for endnu en gang at se hvad vi kan gøre for at udnytte pladsen lidt bedre og gøre det endnu rarere at bo her og det førte til at alle vores babyting er røget ud -Ud med puslebord, barnevogn og junoseng (piv..) og lillebroren her har fået underkøje under sin storesøster.

Jeg var også blevet godt træt af det blå tapet i børnenes legehjørne i vores køkken så det har jeg skrællet ned og noget nyt gammelt tapet er kommet op (aprpos kill your darlings... dette tapet har jeg også haft liggende på hylden et par år...)

Mine varme følelser for Retro villas tapeter blev dog nooooget kølet af under tapetprocessen da det undervejs viste sig at der ikke var de lovede 10 men kun 8 meter tapet i rullen! Derfor den kun halvvejs tapetserede væk... Resultatet er nu ok..

I dag kommer min far og hjælper med at lave et stort bord til ungerne i stedet for det lille bord og komfuret som de ikke rigtig leger med mere. Så er der plads til at tegne og skrive og bygge lego der og vi håber på at køkkenbordet bliver fredet en periode..

Her lidt billeder fra det nye legehjørne som altså kun er halvfærdigt 
Det gamle tapet vaskes ned..


Og det nye sættes op...


Billedet med duerne har jeg haft liggende længe (surprise) men nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at beskære og indramme det og fint er det (:

11 kommentarer:

 1. Det ser helt vidunderligt ud - hvem skulle ikke gerne sidde der og hygge med lege-kaffe og tegninger? :-)

  SvarSlet
 2. Sikke et skønt hjørne Iben!
  Glæder mig til at se det helt færdigt..;)
  KH Anne

  SvarSlet
 3. Hvor ser det skønt ud, småt men godt ser ud til at lykkes rigtig godt hos jer, så hyggeligt ;O)

  kh jane

  SvarSlet
 4. det ser virkelig virkelig dejligt ud, så skønt et hjørne. Både for børn og voksne at kigge på. Det må jeg sige

  SvarSlet
 5. Det ser bare super hyggeligt ud!
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 6. Åh, det ser dejligt ud! Står selv lige om lidt i samme situation; vores ene lejlighed (den store, selvfølgelig!) er blevet solgt og overtages her den første, så vi rykker sammen i den lille (og opmagasinerer det meste af mit l***) og venter på, den også bliver solgt. 5 mennesker på 52 m2. Det bliver... anderledes. Godt det snart er sommer igen, så livet rykker udendørs!

  SvarSlet
 7. Det er en god holdning at have, man må få tingene til at fungere, indtil man får flere m2 at brede sig på.
  Hjørnet er super fint, og helt sikkert et både børn og voksne kan være glade for og trives med.

  SvarSlet
 8. Det ser helt fantastisk ud.. Var det gamle tapet det med det blå blomster med de gule prikker? Jeg er vild med alle tingene, du har brugt og jeg synes, det ser rigtig fint ud allerede.. Glæder mig til at billeder af det, når det er helt færdigt :)

  kh anna

  SvarSlet
 9. Synes altså det er ret inspirerende at I kan få det til at fungere på så forholdsvis lidt plads. Her bor vi 2 pers på godt 40 kvm, puha det er lidt presset nogle gange.
  Hvis du har lyst til at vise andre gode løsninger frem ser jeg gerne med :)

  KH

  SvarSlet
 10. Tusind tak for den søde feedback til jer allesammen. Blev mægtig glad for hver og en af jeres kommentarer og det er helt rart at høre at vi ikke er de eneste der kæmper lidt med pladsproblemer. Jeg skal lige overveje at ligge billeder ud af nogle af vores andre løsninger her i hjemmet til optimal udnyttelse af hver en kvadratcentimeter (:

  Kh Iben

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009