torsdag den 26. januar 2012

Så er hun også med på bølgen

Lige som mange andre herinde er jeg faldet over Trines tegninger og blevet inspireret til at selv prøve at sysle med zentangles. En gang tegnede jeg rigtig meget, men det er mange år siden jeg har taget mig tid til det. Så da Lucca i går fandt sine tegnesager frem og ville tegne var det jo en god anledning til at fatte pennen og prøve kræfter med zentangles.

Host host, det var nu ikke fordi mit resultat blev så super smukt men storepigen blev meget inspireret og ville også prøve princippet af og hun blev helt grebet af det og fik da også lavet nogle fine tegninger.

Lucca er ellers ikke en pige der dvæler ret længe over samme opgave så jeg var meget overrasket over at se den ro hun fandt med at sidde og tegne cirklerne her. Tror det var ren terapi for hende oven på en travl børnehavedag.

Så hermed en anbefaling til et lille projekt at geare ned på sådan en kold vintereftermiddag. Ungerne kan sagtens være med, se bare her: (:8 kommentarer:

 1. Åh det ser hyggeligt ud!!!
  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det var bare rigtig hyggeligt. En af de der dage hvor roen lige som er til at mærke. Skønt (;

   Slet
 2. Hømm, jeg har også været i gang og mine blev heller ikke så lækre ;) troede iøvrigt at ungerne her ville kaste sig over denne meditation, de kiggede bare mærkeligt på mig.. Så jeg hygger alene med mig selv ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi sådan havde jeg det med de der Mandalas malebøger som var så populære en overgang. Da jeg så titlen "Find indre ro med Mandalas" tænkte jeg at det da vist líiiige måtte være noget for min flagrende tøsepige, men ak nej, det var også sådan noget med bare at tage en farve og knalde den skråt hen over alle blomsteralferne og så videre til næste, så kender godt lidt det der med den mislykkede lettere påtvungne meditation ;D

   Men det er da også hyggeligt at lave dem alene ikke? (;

   Slet
 3. Skønt! Elsker de hyggestunder.. Jeg er også blevet bidt af de zentangler - måske jeg skulle prøve at inddrage Karoline - hun vil i hvert fald meget gerne låne mine tuscher;)
  KH Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man bliver faktisk lidt grebet. Nogen gange har man bare brug for noget helt simpelt at koble af med og ja prøv endelig at lade Karoline prøve kræfter. Af en eller anden årsag så kender de små bare ganske godt forskel på en god tusch med mange pigmenter og den billige fra Netto og Lucca er pavestolt når hun får lov at låne mine Promarkers (: Kan anbefale en lille voksdug neden under ;D

   Slet
 4. Vilken koncentration!!! Det bevisar bara min teori om skapandets kraft och förmåga att ge själaro:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun var bare helt fordybet i projektet. Det var skønt at overvære og jeg giver dig fuldstændig ret i at den skabende kraft giver ro i sjælen og ny energi til alt det kedelige som hverdagen også indeholder (:

   Slet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009