fredag den 20. januar 2012

Hvem der boede i Sverige

-Og kunne handle i Lagerhaus

Suk, suk og atter suk. Se lige alle de her skønne (og billige sager) som findes i deres webshop, og nej de sender ikke til Danmark... ØvSuperfin frokosttallerken. Kunne godt lige passe ind i min øvrige keramiksamlingKakkeldekorations klistermærker. Arhmen er de ikke bare fine?

Engangsservice med blondekant. Ja tak, vi har en seks års fødselsdagsfest lige om hjørnet
Skål til morgenmad, fredagsguf eller noget helt andet. Fin er denFrokosttallerken med tivolistemningKarklud med den løgnagtige tekst, jeg elsker at vaske op (;


Og næsten det allerbedste. Skøn metervare med hjerter. Ligner et gardin fra barndommens gade

 Puf med lækkert grafisk mønster. Ja tak


Nuttet sparebøssekat

Suuuuk suk suk. Det smukkeste sengetøj. Elsker mønstret og de fine sarte farver

 Og mere engangs halløj til fødselsdage, picnic og andet godt
Uovertruffent lækkert silkepapirDet hele er bare lige lidt bedre i Sverige (:

Alle billeder er fra lagerhaus hjemmeside

12 kommentarer:

 1. Ummm sikke nogle skønne sager i de lækreste farver! Sverige er et skønt og smukt land generelt

  SvarSlet
 2. Jamen Sverige er simpelthen sådan et skønt og smukt land. Hvis jeg skulle bestemme holdt vi sommerferie i Sverige hvert år men manden min er ved at være lidt træt af det, da han har fundet ud af at det hele går lidt for meget op i at jagte gode loppemarkeder rundt på de små veje (;

  Føler sommetider at jeg må være blevet født i det forkerte land. Måske man skulle overveje at emigrere Nordpå? (;

  SvarSlet
 3. :) sådan har jeg det med dk...

  SvarSlet
 4. Aj det kan jeg godt forstå Christina om end jeg faktisk også elsker mange aspekter af Tyskland -Det mega store brede og billige udvalg af økologi og helsekost, tilgængeligheden af Waldorfskoler, den nytænkning og fantastiske café og restaurant kultur der er i nogle af de store byer selvfølgelig især Berlin og så lige priserne generelt som er lidt mere tålelige end Dk og Sverige (; Der er da også dejlige skisportsteder. Jo jo Tyskland er bestemt ikke værst men kan godt lidt se hvad du mener alligevel (: på

  SvarSlet
 5. Uha, det er nogle fine ting! -lagde forresten mærke til at der på karkluden er tilføjet et næsten usynligt "se dig", og så er teksten jo egentlig sand nok ;0)

  SvarSlet
 6. Hi hi -Aj hvor godt spottet Barbara. Det havde jeg slet ikke lagt mærke til og ja så er teksten da lige i skabet (;

  SvarSlet
 7. Ak ja... Har tit sukket over deres fine ting. Øv de ikke sender til Danmark, det kunne de helt sikkert tjene stort på (0:

  SvarSlet
 8. Jeg elsker også lagerhaus! Nu sidder jeg helt og drømmer om en Malmø tur!

  SvarSlet
 9. :) ja, tyskland er pä mange mäder dejligt og jeg er her gerne :) og du har ret i alt undtagen waldorfskolerne, som hernede til 90% er en katastrofe - det er som om steinerpädagogikken ikke er kommet et skridt videre end til steiners tider - de er sä utroligt dogmatiske, mutti bitte i nederdel, ungerne leger kun med trälegetöj, nul fjernsyn osv. hvis man vil have sine unger pä alternative skoler sä er det nemmere med montesouri-orienterede skoler... altsä her er meget godt meeen de bedste kager findes i dk og de läkreste butikker - hver gang der bliver vidst ting og sager fra söstrene grene herinde er jeg lige ved at sätte mig pä det förste fly ;) grässet er altid grönnere pä den anden side :))))

  SvarSlet
 10. Hej

  Jeg vil gerne shoppe amok til dig derovre i uge 7, hvis det var noget? Skal selv ind og have tanket op :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 11. Sannepskunst: Ja det er egentlig underligt at de ikkke har indset hvor mange penge der ligger i os shoppinggale danskere og valgt at sende hertil (:

  Linsens: Åh jeg anede ikke at de havde en butik i Malmø. Så er det jo egentlig ikke så slemt at køre efter endda. Måske man liiiige skulle overveje en Malmø tur ja (;

  Christina: Du har ret. Græsset er altid grønnere på den anden side og heldigvis har shoppong på nettet da løst op for lidt af de problemer man kan have med at savne visse ting, der bare ikke kan skaffes lige der hvor man bor. Tror nu næppe søstrene greene begynder at sende internationalt (; Men man ved aldrig. Drømmer om en Berlin tur her i foråret. Elsker den by!

  Hej Mette: Aj hvor er det bare helt vildt sødt af dig!! Så mange søde og hjælpsomme mennesker der findes herinde i blogland bliver jeg overrasket over hver eneste dag nærmest. Jeg kunne nok vældig godt tænke mig at få noget med fra Lagerhaus når du tager derover i uge 7. Må jeg sende dig en mail når vi nærmer os uge 7? Så kan vi lige aftale nærmere.

  Kh Iben

  SvarSlet
 12. Fine sager - hvor kan man købe det skønne sengetøj??
  Mvh. Maiken

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009