mandag den 16. januar 2012

Omsider


Fik vi os taget sammen til at pille det sidste julepynt ned. Herhjemme hører vi ikke til de der er allerhurtigst til hverken at få julepynten op eller ned, men da Kalle ganske uopfordret tog hul på at pille vinduesstjernerne ned tænkte jeg at det måtte være et kraftigt vink med en vognsstang om at julen altså officielt nu er HELT forbi -og det er egentlig dejligt for jeg synes nu stadig der er lidt forår i luften. Er det bare mig som kan dufte at foråret er på vej?
Endnu en af juletingene som har fået lov til at ligge fremme indtil nu. Den fine broderede bordløber som vi har fået af min svigermor og de klassiske små stager -fra weekendens morgenmadsbord


Den sidste overlevende uldne engel. De kan da godt hænge der hele året men aligevel...


Og stjernesagen her som Kalle har produceret. Hmmm måske man skulle overveje at vaske vinduer en af dagene, mens forårsstemningen stadig er over mig (;

4 kommentarer:

 1. YES! Jeg jubler, når du får tid til at lægge billeder ud i blogland - de er så stemningfyldte og helt igennem smukke! :)

  KH Anna

  SvarSlet
 2. Tusind tak for den søde kommentar Anna. Er helt rørt over at i stadig er nogen der læser med derude trods den mildest talt ustabile strøm af indlæg der kommer herfra (:

  Kh Iben

  SvarSlet
 3. Go' røv! ;-) Mit julepynt blev pillet ned inden nytår - der var det nok for mig. Imponeret over I har julet til nu.

  SvarSlet
 4. Hi hi, ja den er ret lækker synes jeg også (;

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009