mandag den 6. september 2010

Månedens gæst

Hold da lige op hvor tiden flyver afsted. Synes selv jeg kiggede forbi for et par dage siden, men kan se at det rent faktisk er over en måned siden jeg har kigget forbi blogland!!

Men tiden er fløjet afsted med lutter skønne tidskrævende projekter bryllupsforberedelser, polterabend, fest og honeymoon, ferie og skønne unger og nu er hverdagen skudt igang igen med studier og arbejde. Symaskinen har stået aldeles stille og jeg SAVNER mine kreastunder og kan mærke det bare kribler i fingrene for at komme igang. Forhåbentlig kan jeg snart vise lidt nyt fra kreafronten. Indtil da må i nøjes med et par billeder fra vores bryllupsdag (:                            
9 kommentarer:

 1. Stort og flot og højt tillykke Iben... SÅ billederne på facebook igår og hold da helt op det var skønt det outfit, og I så glade og dejlige ud, og blomsterne..wauw.. DE er smukke... :)) Jeg er sikker på at I havde en fantastisk dag (hører vi mon mere?).. Og hvad med den honeymoon er den "overstået"...
  Dejligt at have dig tilbage på bloggen....:)
  Stort KH Rakel.

  SvarSlet
 2. Stort stort grattis!!! Ni ser jättefina ut...eller åtminstone det man ser av er:) Ser fram emot att få se lite nya alster från dig! Du har en skön stil:)

  SvarSlet
 3. Kæmpe tillykke med den store dag!
  Din brudebuket er virkelig flot, fyldt med dejlige farver!

  SvarSlet
 4. Sikke en flot buket.. Det gad jeg godt se mere af:-)

  SvarSlet
 5. Gratulerer!!!Så fin og fargerik bukett du hadde da!
  Morsomt å se at du er tilbake i bloggelandet, ser frem til å høre mer fra deg utover høsten:)

  SvarSlet
 6. Tillykke med at du nu er fru :) Det er en fantastisk smuk buket!

  Håber at du får lyst at vise det utvivlsomt smukke brudepar :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 7. Det er da den smukkeste buket jeg længe har set - og sko fra min yndlings-skodesigner :-)

  Et kæmpe tillykke herfra,

  kram
  Trine

  SvarSlet
 8. Tsuidn tusind tak for den søde og varme velkommen tilbage her i blogland. I har været savnede og jeg vil glæde mig til at tage en dejlig lang surfetur rundt på alle jeres blog snarest muligt. Glæder mig allerede til at se hvad der er sket af syslen og kreafiseren rundt omkring i landet. Jubiiii (:

  SvarSlet
 9. Kæmpe tillykke Iben. Billederne oser langt væk af skønhed, ballade og romantik....synes det er super sjovt med det frække billede af jeres fødder...überskønne sko og eventyrlig smuk og farvestrålende buket.
  Kh Anne Dorte

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009