tirsdag den 28. september 2010

Store æbledag

Søndag regnede det og vi tilbragte dagen i vores elskede kolonihave med at hoppe i vandpytter, samle nødder og æbler, grave årets sidste kartofler, løg og porrer op og tømme drivhuset for de sidste agurker og tomater. Vi fik lavet æblekage, æblemost og kartoffel-porresuppe. Den geniale æbleskræller er et stort hit da selv de helt små unger kan finde ud af at bruge den og det er da nogle fine skrællede æbler som komer ud af det ikke?


'Tænk engang. De fine cosmos blomstrer stadig
 Kartoffel, selleri og porresuppe


Guldklumperne spiser suppe


Snacktallerken med hjemmedyrkede lækkerier (:


Hav en dejlig Tirsdag (:

7 kommentarer:

 1. Ej, hvor ser det bare fantastisk lækkert og hyggeligt ud!! Skønne billeder! :-)

  Dejlig tirsdag til dig også!

  Kh Louise

  SvarSlet
 2. Mmmm lækre billeder... får lyst til æbler :)

  SvarSlet
 3. Åh Iben.. bliver man inviteret til det dersens kolonihave liv?? Det ser simpelthen så helt fab dejligt ud... ! Dejlige billeder af ungerne og dejlige billeder af æblerne og skrællet, og og og.. Tak for det!... ;)

  SvarSlet
 4. Uf der er godt nok "svung" i sådan en skræller hva.... :))

  SvarSlet
 5. Tak for de søde ord. Ja det var bare en dejlig æbledag. Elsker denne årstid hvor der stadig lige er lidt sommer at finde en imellem regn og blæsten og det er bare hyggeligt at få lov at være lidt "fra jord til bord agtig" (:

  Jamen sødeste Rakel, du har da en stående invitation til en visit her i smilets by. Desvære varer det ikke så længe inden vi lukker og slukker for i år ude i kolonihaven med skodder og hele piwtøjet. Glæder mig allerede til næste forår og ja der er gang i den der æbleskræller. Den er nu smart og ungerne er helt vilde med at stå der og svinge løs med håndtaget så skrællerne står om ørerne på dem.

  Kram Iben

  SvarSlet
 6. Sikke flotte stemningsbilleder Iben, elsker små hverdagsbilleder...du har simpelthen vist solsiden af en regnvejrsdag :)

  SvarSlet
 7. Så fine billeder. Er vild med vandpyttebilledet og hvor er Jeres gryde fin :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009