søndag den 25. september 2011

Balloner

Det var det syn der mødte os i mindeparken her til aften. Det var et meget smukt og fascinerende syn at se de farverige luftballoner stige til vejrs og svæve ind over byen.

 Vidste i mon godt at det i dag er luftballonens 200 års fødselsdag? Og sikke da en smuk dag at fejre dette på. Perfekt til en flyvetur og også til en lille spontan picnic på græsset i parken (:5 kommentarer:

 1. Der findes næppe noget mere fascinerende end luftballoner. De er også super fine som motiv, jeg har fx. lige købt et stempel med en luftballon, men mangler stadig at finde det helt rigtige projekt til at gøre brug af det.

  SvarSlet
 2. Ej hvor sjovt! Der var nemlig også en luftballon ualmindeligt tæt på mit hus i dag! De er virkelig fine som de svæver der på himlen :o)

  SvarSlet
 3. Fantastiske billeder!
  Elsker luftballoner og deres fine udtryk..;) Og så ser jeres spontane picnik da også utroligt hyggelig ud..
  KH Anne

  SvarSlet
 4. Skønne billeder med skønne farver :)

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder! Jeg kan levende forestille mig, hvor meget det må fascinere børn :D

  Kh. Mirjam

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009