onsdag den 7. september 2011

Rap og suk

Jeg var da ved at tabe kaffen og falde af stolen forleden, da jeg spottede de her støvler. Omsider indtraf øjeblikket jeg har ventet på siden min førstefødte tog sine første stavrende 1 års skridt, nemlig at der var nogen som gad at producere et par fede cognacfarvede, kernelæderstøvler med rulamskrave.

Det var jo nærmest med hjertebanken jeg rullede størrelserne igennem og med et glædeshyl konstaterede at de sørme endnu fandtes i "vores" størrelser.

Det er Arauto rap som står for støvlerne og er de da ikke bare for fede?

Helt generelt synes jeg virkelig at Arauto Rap har oppet sig i år og der var mange modeller ud over den jeg valgte som jeg absolut også kunne have puttet i kurven hvis pengene var til det (men det er de desværre ikke og derfor sukket..)

Rulamskraveudgaven er bestilt til ældstepigen og nu er jeg lidt i tvivl om lillebror også bliver nødt til at have et tilsvarende par. Hvad siger i er de for tøsede? Nej vel?.. (mumle mumle, kommer der ikke snart nogle børnepenge eller noget...mumle mumle kunne de ikke tage at producere et par i str 38 også)

Overgangsstøvler.. Det er sådan noget som min mand mener er ganske unødvendigt. Mænd... Nu vi er i cognac kernelæder boldgaden, så se da lige de her fra danske Pom Pom fundet på Trendsales. Jeg kender ikke mærket og derfor heller ikke kvaliteten, men skønne er de da. Kan ikke helt bestemme mig for om jeg hælder mest til den med snører eller den ude. Hva synes i? (og nej dem begge to er desværre ikke en valgmulighed.. suk)


7 kommentarer:

 1. Smukke og lækre! Dem gad jeg godt eje bde selv og til mindste fyren.. Du kan ikke få dem med lignende ruglams ombuk fra de der andefødder, dem med det danske flag? :)

  SvarSlet
 2. De er absolut ikke for tøsede!

  Det mærke som Wunderbar snakker om kan du finde her: http://dk.duckfeet.dk/

  (Det er skønne sko og støvler, men dem kender du måske allerede)

  God dag.

  SvarSlet
 3. Ja de er bare så fede. Har lieg fået mail om at rulamserne er afsendt og glæder mig som et lille barn til at åbne kassen (:

  De danske andefødder... Åh de er et kapitel for sig selv i mit hjem for jeg elsker dem og går stort set ikke i andet men men jeg kan simpelthen ikke gå dem til selv og er derfor afhængig af at købe dem i den der næsten som ny men alligevel godt blødgjort stand fra Trendsales hvilket jeg også har haft held til et par gange.
  Faktisk fik jeg et par nye af de elskede andefødder i julegave sidste år som netop (næsten med tårer i øjnene) er solgt videre til mere hardcore skopige, fordi jeg simpelthen ikke kunne gå dem til. Det er SÅ hårde i læderet. Piv ): Og jeg tror heller ikke de findes med rulamskrave?

  SvarSlet
 4. Åh! De är alldeles underbara - allihop! Om man måste välja skulle jag nog ta utan snören (och helst i stl 39;)).

  SvarSlet
 5. RAP støvlerne er bare super fede. Jeg er også helt tossede med dem. MindsteDatter havde et par sidste år, og SKAL he´lt klart have et par igen i år.

  SvarSlet
 6. Hejsa
  Super fede..
  Hvor har du fundet støvlerne på billede 3/4?
  Vh Gitte

  SvarSlet
 7. Hej Gitte

  Støvlerne er fra noget som hedder Milky Walk på nettet. Prøv at google det. Desværre er de kun tilbage i str 31 derinde, så håber dte lige var den du skulle bruge (:

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009