torsdag den 1. september 2011

Gul

min for tiden yndlingsfarve...


Tomater fra drivhuset af sorten Yellow pearshaped. De smager lige så sødt som de ser ud (:


Andre der husker ham her?? Fætter glad sparebøsse fundet på loppemarked. Sparebøsse er i øvrigt også kendt som "pegepølse" hos familiens yngste herhjemme?!..


Luccas seng. Fundet til storskrald i vores gade og morfar har malet den gul så gavlen giver asociationer til en sol synes jeg. Perfekt seng til min egen lille solstråle (:


Børneværelse

Kjole som kæresten har haft med hjem fra Mexico. Vi har mange forskellige varianter af de her, både datteren og jeg, men den gule er min yndlings. Her hænger den (selvfølgelig) på mit gule skab som rummer min stofsamling


Nyeste loppefund. Lækker sartgul kaffekande. 


Sandkageform i sandkassenTagetes. Blomsten alle elsker at hade for dens ubehagelige lugt. Denne her variant hedder appelsintagetes og dufter som en drøm


Blomsterkarse


Stolt kavaler. Min yndlingsblomst. Her i en gul udgave


Hjerteæggebæger fra Rosti. Jeg måtte prutte prisen op på forrige weekends loppemarked for disse for jeg synes de var så urimeligt billige og meget mere værd (;


Trådkassen


Detalje fra et af de lappetæpper jeg skal have med til min stand på weekendens bagagerumsmarked (Forhåbentlig mere herom senere)


Et udvalg fra den gule hylde i stofskabet


Gule spil


Mesterværk fra datterens hånd (:

10 kommentarer:

 1. Gul er simpelthen også bare den skønneste farve, og sikke nogen lækre gule ting du har taget billeder af. Sengen er da helt fantastisk, og det minder faktisk om en sol, der står op :-) Jeg har også lige haft lavet et indlæg med gult, og blev helt begejstret da jeg så dit. Gul kan man ikke få nok af :-)

  SvarSlet
 2. Meget lækre gule billeder !!
  Mine øjne vil straks på tur, rundt i mit eget hjem og kigge efter gult :-)

  SvarSlet
 3. WOW! Sikke mange lækre ting og super flotte billeder :D

  SvarSlet
 4. Skøn skøn farve! Og virkelig fin seng - hvem kan dog nænne at sætte sådan en ud til storskrald :-)

  SvarSlet
 5. Hej skrædder: Hvor skægt at du også lige har lavet et gult indlæg og du har helt ret. Dem kan man ikke få for mange af (: Jeg vil fluks kigge ind fordi dig og få dagens dosis gult.

  Losarinas mor: Tak for de søde ord om billederne. Vil håbe at din gule skattejagt i eget hjem fører til et dejligt gult indlæg herinde (:

  Julia: Tusind tak for de søde ord om billederne. Er meget glad for du kunne lide dem (:

  Karina: Tak tak og nej jeg fatter simpelthen heller ikke at nogen kan nænne at smide så fine ting ud, men dejligt at de der kan vælger at gøre det lige udenfor min hoveddør. Så er det da ikke helt spildt (:

  SvarSlet
 6. Skønne farver og skønne billeder. Det er en fornøjelse at læse med.

  SvarSlet
 7. Sikke et skønt indlæg, man bliver virkelig i godt humør af gul.
  Sengen er helt fantastisk, det er godt klunset.
  Fætter Glad er også super fin - og glad.

  SvarSlet
 8. Hej Rikke. Tak skal du have. Jeg er rigtig glad for at du kan lide at læse med herinde (:

  Tak for de søde ord til dig også Louise. Ja jeg kunne næsten ikke få armene ned da den seng stod der på gaden. Desværre er størstepigen allered eved at være for lang til den, så fornøjelsen blev lidt kort (:

  SvarSlet
 9. Dejlige dejlige gule billeder... De gjorde mig i virkeligt godt humør! Og sengen, ej så fint, kan sagtens se associationerne til solen.. :)

  SvarSlet
 10. Skønt indlæg! Jeg er hooked:-)

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009