torsdag den 15. september 2011

Blå Torsdag7 kommentarer:

 1. Som altid smukke billeder... :)
  Mussel kanden, den blåternede dug,gryden og Liebe koppen har jeg også... :) Kan du ikke tage nogle billeder af jeres kolonihave i lidt større udsnit? Jeg kunne så godt tænke mig at se det og jeres have.. :)

  SvarSlet
 2. Hi hi. Mit almindelige objektiv til kameraet er gået i stykker så jeg har kun min faste 50 mm at gøre med for tiden. Derfor mest detalje billeder (: Det er ret irriterende men egentlig også meget sjovt at lege med et andet objektiv end man plejer. Det er jo nogle helt andre motiver man får ud af det.

  Kolonihaven er lukket ned for i år og vi er flyttet tilbage til lejligehden. Det er både lidt vemodigt men også heeeeelt vildt skønt at komme hjem til opvaskemaskine og gulvvarme og lange varme brusebade og ikke mindst at det tager 1 minut på cykel til børnehaven og vuggestuen og 5 minutter til universitetet. Dét er altså bare noget der gør hveragen letterer.
  Men vi tager jo i haven ganske ofte alligevel og jeg skal nok se om jeg kan fange nogle større billeder, om ikke andet så fra "arkivet" (;

  Hav en dejlig Fredag. Kram Iben

  SvarSlet
 3. Er det en tilfældighed at torsdagens farve er blå? ;)

  Dejlige billeder ellers.

  Kh,
  Synne

  SvarSlet
 4. Nej en tilfældighed er det ikke. Rosalina med bloggen 3. Sal til højre har lavet en fotoudfordring i farver og torsdagens farve var nu kontroversielt nok blå. He he, havde også overvejet om jeg af politiske årsager skulle boykotte den blå Torsdag, da blå absolut ikke matcher mit politiske standpunkt, meeeen jeg betragter min blog som et ganske upolitisk fristed, så hurra for blå udelukkende for den smukke yndlingsfarve den nu er (; og når det nu er sagt kan jeg da berolige de oprørte læsere med at jeg satte et stort RØDT kryds igår. Amen

  SvarSlet
 5. Skønne blå øjeblikke:-) flotte billeder

  SvarSlet
 6. Tusind tak for de søde od om billederne til dig dagens lys (:

  SvarSlet
 7. Du tager de mest fantastiske billeder....... skønne nærbilleder, så man virkelig bemærker de smukke og finurlige detaljer i hverdagsting ;0)

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009