mandag den 24. maj 2010

Mexico tur retur




Jubiii så fik vi endelig min kæreste og børnenes far hjem fra Mexico. Han var længe ventet. Lucca var så spændt at hun slet ikke kunne sove i går aftes fordi far skulle komme hjem og mon han havde en gave med og alt det der.. "Jamen mor, kan du ikke forstå at det er svært for sådan en bandit som mig at falde i søvn når jeg glæder mig så meget?" og det kunne jeg skam godt og skønt er det ihvertfald at vi alle 4 er sammen igen.

Og gaver, jo det havde han husket. Lucca og jeg fik hver vores smukke håndlavede kjole og Kalle det fineste lille hvide sæt med shorts og skjorte med blonder. En cute lille gringo.

En anden helt uventet gave jeg har fået denne weekend er det fine tæppe som min mor har lavet. Jeg fortalte hende at jeg havde planer om at lave et hyndebetræk med 6 kants patchwork, men at jeg var i tvivl om jeg nu også havde tålmodigheden til det. Så svarede hun "Tænk, sådan et har jeg engang lavet et helt tæppe til en dobbeltseng med" say what!!?.. Det havde jeg aldrig set og klart nok for det lå bare i en sort plasticsæk på pulterkammeret og jeg måtte da gerne få det hvis jeg ville. Dét ville jeg jo meget gerne og nu ligger det og pynter fint på min seng. Fantastisk!

Her lidt billeder fra en dejlig pinse, hvor jeg sørme også fik tid til at lave nogle muffins ala Rakel af det filt jeg forleden erhvervede mig i stof2000.

9 kommentarer:

 1. Hej Iben!

  Du godeste - tænk at sådan en skat lå gemt af vejen!! Godt du fik det frem i lyset :-)
  Og fine kjoler I har fået.

  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 2. Ja, tænk at sådan et fint tæppe kan ligge gemt i en pose i et pulterrum! Der var du sørme heldig:)
  Og forresten hvor syr du bare nogle skønne ting:)
  Hilsen Anne

  SvarSlet
 3. Men vilken helt otroligt vacker pläd!!! Extra kul att det är din mor som gjort den:) Fina gåvor från Mexico...kan tänka att den största gåvan för er alla är att vara tillsammans igen efter så lång tid:)

  SvarSlet
 4. Ja jeg kan dårlig tro mit held. Synes ellers jeg er én af de personer som bare Aldrig lige finder et fund der har ligget gemt af vejen hos venner og familie. Ting har det med at forsvinde i min familie og jeg er vist den eneste nostalgiker, som f.eks. dårligt kune holde tårene tilbage da jeg opdagede at min kære mormor havde givet alt sit juletræspynt væk. Altså alle de minder om skønne Decembermåneder der ligger glemt i det gamle bling bling... suk
  Men er mægtig glad for mit nye tæppe, min nye kjole og min skønne kæreste der ligger her ved siden af og sover jetlaget ud (:

  SvarSlet
 5. Hvor fantastisk med tæppet! Ting forsvinder desværre også i min familie. Eller det vil sige at min mor gemmer ret meget, men alle de forkerte ting :D Jeg tør slet ikke tænke på hvad, der er blevet smidt væk ...! Og lige præcis julepynt har jeg også efterspurgt hos min mor. Hun fandt heldigvis et par kugler.
  Og så lige et lille kompliment ... fantastisk blog! Dejlig inspirerende - virkelig! :D

  SvarSlet
 6. Hej Iben.

  Sikken en skøn blog du har fået lavet dig... Jeg er helt tosset med dine farvevalg i det tøj du har syet,(set på tidligere indlæg) til dine kære børn!

  God dag til dig,
  fra Mette

  SvarSlet
 7. Gad vide om der gemmer sig flere fantastiske ting på mors loft :-) Hvor ser det fint ud. Også Mexico-gaverne. Ha en dejlig onsdag.

  SvarSlet
 8. Så fine sager! Fantastisk at tæppet lå gemt og ventede på dig ;)

  Jeg synes at jeg har samme problem - at mange ting er forsvundet i familien inden man kunne nå at redde dem - også det meste tøj og legetøj fra min barndom. Øv altså. Når man er nostalgiker er intet mere værd end ens egne barndomsting og de ting man husker fra dengang :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 9. Vilka härliga och färgsprakande kläder du syr till barnen! Detta var mitt första besök på din blogg men jag kommer helt klart att kika in här igen =)

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009