mandag den 7. juni 2010

Kjoler og knäckeSå er jeg tilbage i blogland efter en mindre tænkepause. Alt den ballade der har været herinde omkring misbrug af billeder og identiteter fik mig til at tænke lidt nærmere over om bloggeri nu også virkelig var noget for mig og om bloggen skulle tage en midnre personlig drejning, son nogle af jer har valgt. Således at billeder af familie og hjem ikke kommer ud i World Wide Web. Et eller andet sted synes jeg jo det sjove og hyggelige går lidt af det, hvis man virkelig nøje skal vurdere hvad man lægger ud og jeg kan da mærke at gejsten fik et ordentlig dyk nedad.

Nuvel siden jeg tilhører den tillidsfulde type der hverken låser min cykel eller hoveddør og lader nøgle sidde i postkassen, har jeg valgt at lade den livsinstilling føre sig videre herinde, således at jeg tror på at det jeg ligger ud herinde kun vil blive brugt til glæde og inspiration...

Til den sjove side af sagen..

Jeg har sådan lyst til at vise jer den fine nye kjole jeg fandt i en genbrugsbutik til bare 5 kr!!!! Det er den røde kjole med applikation på brystet. Den er simpelthen bare så fin og sød og Lucca elsker den og det gør jeg også. Så meget at jeg blev nødt til at lave en lilla variant med patchworkbærestykke som også blev fin selvom den røde stadig er favoritten. Det er trods alt altid lidt mere luksus med noget tøj man ikke selv har lavet.

Dalahesten fra min knækbrødspakke kom med som en hyldest til og i ellevild jubel over at vi lige har fået lov til at låne et lille hus i Sverige en uge i sommerferien. Jeg elsker bare Sverige. Har været i Afrika og Østen og Mellemamerika og det meste af Europa, men det hele er bare lige lidt bedre i Sverige og jeg glæder mig som et lille barn til at komme afsted igen.

Lidt sommerhattesyning blev det også til i weekenden og her er et lille udvalg af hattene. Patchworkhatten blev til ud fra en rest af bærestykket på den lilla kjole (:
13 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne sager :-) - jeg er også så småt gået i sommerhatte-mode...-selvom det nu ser ud som om det er en sydvest, man skal sy sig istedet :-(

  kram

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle skønne sommerhatte du har fået syet.
  Er det et mønster du syer efter eller det et selv opfundet. Kunne nemlig godt tænke mig at kunne sy sådan en hatte model til min datter.
  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Ja sommerhattevejret forsvandt da godt nok lige brat igen. Jeg har faktisk tit tænkt på det kunne være lidt fint med nogle funky regnhatte, så måske det skal blive ugens projekt (;

  Mette: Mønstret er fra Elsebeth Gynthers legendariske bog. Et rigtig godt mønster som er nemt at gå til. God arbejdslyst med projektet.

  Kh Iben

  SvarSlet
 4. Tusind TAK, vil straks ud og købe bogen.

  SvarSlet
 5. Det er nogle skønne sommerhatte! Især den gule er jeg pjattet med. Jeg har et par stykker som jeg har lovet en fin sommerhat, så det er fedt med mere inspiration til hvor forskellige hattene kan blive afhængig af stoffet og pynt.

  Mens vejret stadig var lovende og sommerligt fik jeg produceret et par EG sommerhatte i retroblomst, så nu venter vi bare på det gode vejr igen!

  SvarSlet
 6. Kære Iben,

  Først og fremmest velkommen tilbage :) Jeg er selv ret ny her i bloglandet og er faktisk osse kommet hertil takket være Rakel og puha hvor har jeg godt nok været led og ked af al balladen osse.. Så jeg er bare så glad, så glad over at du har valgt at fortsætte! Når alt kommer til alt så tror jeg det er det bedste vi kan gøre og så må vi bare sørge for at passe ekstra godt på os selv og hinanden herinde!
  Jeg glæder mig til fortsat at følge med :)
  De bedste hilsner Blåmejsen

  SvarSlet
 7. Tak skal i have. Det bliver rigtig spændende og sjovt at se hvilke sommerhatte i mon får tryllet frem af det gode gamle mønster. Håber i flasher resultatet her inde i blogland, for det er nemlig ganske rigtig sjovt at se hvor forskelligt hattene kan falde ud, selv med samme snitmønster (:

  Og tak for din søde hilsen Blåmejse. Sjovt at du også kender Rakel og jeg kan se du også bor i Århus ligesom jeg.
  Jeg er helt enig i troen på at det bedste vi kan gøre lige nu netop er fortsat at tro på og bemærke alt det positive og værne om kreativiteten hos os selv og hinanden. Vil straks kigge forbi din blog.

  Kærlig hilsen Iben

  SvarSlet
 8. Virkelig utrolig søte hatter! Her i Norge er det så vanskelig å finne fine solhatter! Alle er fulle av glitter eller Hello Kity - usj og huff. Kanskje jeg skal prøve meg på å sy en..

  Hva skjedde egentlig med Rakel?? Savner bloggen hennes så!! Om du kjenner henne og er invitert leser, får du hilse:)

  OK.. du har inspirert! Jeg begir meg hen til symaskinen!! God onsdag :)

  SvarSlet
 9. Syr du forresten hattene i dobbelt stoff som det står i boken??

  SvarSlet
 10. Hej Iben..
  Hvor er det bare fine sager fra dn hånd!!:) Jeg er så vild med dine sammensætninger..
  Jeg tror jeg vil kaste mig ud i min første sommerhat - er det svært eller kan en meget let øvet være med..?;)

  Og sikke en skøn rød kjole! Sikke et fund at gøre..

  KH Anne

  SvarSlet
 11. Tusind tak for de søde ord om hattene alle sammen. Snuppimamma, bare rolig det er ikke kun i Norge det er umuligt at opstøve en fin sommerhat uden bratz, hello Kitty eller spiderman /:
  Utroligt. Man skulle da mene der i det mindste var et marked for ensfarvede sommerhatte i fine farver..
  Rakel holder blogpause. Måske for en tid eller måske for good. Tror lige hun havde brug for at få de dårlige oplevelser på afstand og tænke over om bloggeriet er det hele værd. Forståeligt nok og der er slet ingen Rakel blog for tiden. Heller ikke for inviterede, så du er ikke gået glip af noget.
  Men jeg savner også hendes skønne blog rigtig meget og håber rigtig meget at blogger lysten melder sig igen hos hende snart.

  Jeg syer hattene i dobbeltstof i år så de er vendbare, men faktisk synes jeg selv bedre om en hat i et lag som ikke er så kraftig når solen bager ned. Så det er lidt et valgt mellem gennemført finish og praktiske hensyn (:
  Håber du får syet nogle fine hatte og viser dem frem herinde.

  Annchen. Skønt at du er blevet inspireret til at kaste dig ud i hattesyningen. Jeg synes ikke det er svært. Bare husk at mål barnet dit lige vandret rundt om hovedet lige over ørene og ikke på skrå for at finde det rigtige mål. Så kommer hatten til at passe (:

  De første par gange er det en fordel at sætte en del nåle i når du sætter toppen af hatten sammen med skyggen, for at få det hele til at passe sammen. rigtig god og krea arbejdslyst med hatteprojektet og lad os så lige få sommerhattevejret tilbage igen.

  Kærlig hilsen Iben

  SvarSlet
 12. Tak for udførligt svar..;)
  Tror jeg vil kaste mig ud det, når tiden lige melder sig.. Det er jo ikke fordi det er streng nødvendigt med sommerhat i de her dage..;)

  Kh Anne

  SvarSlet
 13. Sikke skønne ting, du har fået lavet her. Den sommerhat er for sød. Gik lige på bibliotekernes hjemmeside, for at søge bogen...og der er 2-4 måneders ventetid...hm...jeg er ikke særlig tålmodig, så jeg må nyde synet, af de forhåbentligt mange hatte, i andre ligger på blogland. Glæder mig til at kigge frbi bloggen her igen ;O)

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009