onsdag den 19. maj 2010

Print and pattern


Vil lige give en anbefaling af denne skønne blog som er en hyldest til verden af mønstre og overfladedesigns. En fryd for øjet, hvis man ligesom jeg elsker grafik, print og farver.

17 kommentarer:

 1. Velkommen til blogland:-)
  Dine ting ser spændende ud og de her billeder er da helt fantastiske!
  Kh Ulla

  SvarSlet
 2. Ser rigtig dejligt ud - Velkommen - jeg følger med herfra! :-)

  Kram B
  www.kaerlighilsenb.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Så fin blogg du har!! Gleder meg til å se videre på den:) Masse fine farger og herlige barn!!!!

  Klem fra Stine

  SvarSlet
 4. Lige en blog efter min smag... Masser af lækre farver og kreative ideer!

  Er selv meget ny i bloggernes univers. Du kunne kigge forbi min blog og lade mig høre hvad du synes ;)

  SvarSlet
 5. Lækker blog. Blev lige linket vej fra Rakel. Hvorfor kan jeg ikke klikke "fast læser" foroven på din blog. Er det gemt et andet smart Sted? Vh Stine

  SvarSlet
 6. Velkommen til blogland - er vild med det du indtil nu har fremvist her på bloggen, så glæder mig til at følge med herinde:)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. For noen fargerike, flotte barneklær du lager! Det blir spennende å følge bloggen din! Artig å se "hønsestrikk" -varianten din...det er en artig og inspirerende bok synes jeg!

  SvarSlet
 8. velkommen - og ja, ihh nogle skønne billeder du dér har fundet!

  SvarSlet
 9. Så fint at du har startet blogg! Jeg har en sterk fornemmelse av at du kommer til å gi masse inspirasjon til oss andre her ute! :)

  Likte veldig godt det du hittil har publisert, og ønsker deg lykke til videre!

  SvarSlet
 10. Lækker blog, som der allerede er gang i. Glæder mig til at følge med her. Også et spørgsmål - jeg kan ikke se den blog du skriver om med de skønne print! Kan du hjælpe mig??

  SvarSlet
 11. Så skjønn blogg, jeg elsker farger! :)
  Skal nok følge med!

  (min blogg; snedigsnelle.blogspot.com)

  SvarSlet
 12. Sikken en skøn blog - den vil jeg glæde mig til at følge. Ha en dejlig torsdag ♥

  SvarSlet
 13. Tusind tusind tak for alle jeres søde kommentarer. jeg er da helt rørt og rigtig glad for den fine velkomst jeg allerede har fået herinde i blogland.

  Mht links til de blogs jeg omtaler. Jeg kunne ikke rigtig finde ad af at få det til at virke igår, men det skulle være på plads og fungere nu (:

  Til prinsesser og pirater: Jeg ved faktisk ikke hvorfor man ikke kan klikke fast læser på min blog. Hvis nogen ved hvordan man tilføjer den funktion vil jeg da gerne høre det?

  Til grønn: Nu bliver jeg da helt nysgerrig efter at høre, hvilken hønsestriksbog det er du omtaler, for hvis der er kommet en ny er jeg mere end meget interesseret. Dette her tæppe har jeg strikket med inspiration fra et gammelt "alt om håndarbejde" magasin fra 1973, som jeg fandt i min mors gemmer (:

  Kh Iben

  SvarSlet
 14. Kære Iben
  Jeg vil da også byde dig velkommen i blogland. Jeg er også selv ret ny i denne verden og er blevet overvældet over, hvor hyggeligt her er. Det er simpelthen så dejligt at "lære" nye folk at kende. Mange, der deler ens kreative passion :)
  Glæder mig tila t følge dig fremover.

  Kh. Charlotte

  SvarSlet
 15. Hei !!
  Graulerer med ny og flott blogg !!
  Herlige og skjønne ting du lager.
  Cecilie

  SvarSlet
 16. For en fantastisk blogg du har, jeg forstår godt at Fruens Syslerier "reklamerer" for deg!!Veldig inspirerende og vakkert her inne:)

  SvarSlet
 17. Velkommen med den dejlige blog, du allerede har fået op at køre. Skønne skønne ting du får kreeret - toplækre sager!
  Glæder mig til at følge dig. Ser ud som om, du får noget fra hånden.
  God fredag fra
  Frk. Hverdag

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009