torsdag den 20. maj 2010

3 dage som blogger


Og allerede 66 faste læsere!!! og en masse søde kommentarer som jeg er utrolig glad for. Jeg er virkelig glad og rørt over den varme og positive velkomst jeg har fået herinde i blogland. Jeg har kigget forbi en masse spændende nye blogs og glæder mig allerede til at se hvad fremtiden i bloggerland bringer. Er sikker på det er noget med masser af kreativ inspiration og fine og farverige påhit (:
Her er lidt flere billeder af mine syerier

5 kommentarer:

 1. hvor er det bare nogle fine kjoler. Gætter på at det er et EG mønster?
  Glæder mig til forhåbentligt også at se dit drengetøj :)

  SvarSlet
 2. Nydelige kombinasjoner av farger og mønster! Blir gøy å følge med her.

  SvarSlet
 3. Superfina nya klänningar och kreationer. Att du hinner! Är så imponerad.

  SvarSlet
 4. Tusind tusind tak for de fine ord til jer alle 3. Bella, ja det kunne det bestemt også lige så godt være for jeg er absolut erklæret Elsebeth Gynther fan, men huerne er derimod fra hendes bog. Elsker det huemønster og har lavet rigtig mange forskellige huevarianter ud fra dét.
  Drengetøj, jo ja jo.., jeg laver ikke ret meget, men er da lige gået igang med nogle sommerhatte til min Kalle og en skjorte har jeg også i tankerne, så måske der alligevel kommer lidt drengetøj snart (:

  SvarSlet
 5. Gratulerer med bloggen!! Og for noe fantastisk barnetøy du syr!! Jeg er ny både som blogger og syerske, men med tiden lærer jeg vel:)

  Veldig imponert over alt du lager!

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009