onsdag den 19. maj 2010

En lille tidsrejse


Jeg startede med at lave børnetøj da jeg gik hjemme på Barsel med Lucca. Min produktion afspejlede (og det gør den vist stadig) det jeg selv synes jeg manglede til mine egne unger og ikke kunne finde i nogen butikker. I starten købte jeg bodyer og bluser i hvidt økobomuld, farvede dem og trykte dem med traditionel serigrafiteknik, med motiver jeg selv syntes om. Efterhånden som Lucca blev større og kom i andet end bodyer og natdragter kastede jeg min kærlighed på kjoler og dem holder jeg stadig meget af at sy.
Gennem tiderne og især årstidernes skiften er det blevet til et væld af syslerier: vinterhuer, sommerhatte, velour og fløjls kjoler og bukser til vinterhavåret og lette bomuldsbukser, nederdele og buksedragter til sommerhalvåret. Her er et lille udvalg. Enjoy (:

2 kommentarer:

 1. Smukt, smukt, smukt... -det er hvad det HELE er!
  Velkommen til blog-livet ;)

  Knus Céline

  SvarSlet
 2. Tusind tak for din søde velkomst Céline. Er selv stor fan af din blog og bøjer mig da helt i støvet for din dejlige kommentar. Det er skønt at opdage sådan en hel cyberverden af kreativ inspiration, som pludselig åbner sig op. Skønt (:

  Knus Iben

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009