fredag den 21. maj 2010

Pusterum

Sikke en dejlig dag. Hvilken fryd det var at kunne stå op til endnu en dag hvor solen bare skinner og både jeg selv og ungerne kunne drage afsted "på arbejde" i bare tæer i sandalerne.
Jeg har været alene med børnene de sidste par uger da min kæreste er i Mexico og arbejde. Så da mine forældre ringede og spurgte om ungerne ikke lige skulle have en bedsteforældreovernatning sagde jeg naturligvis ja tak (:
Så jeg har simpelthen haft den luksus at tilbringer eftermiddagen og aftenen i yderst tilbagelænet tempo. En dejlig lille shoppingtur i byen, hvor jeg selvfølgelig også var forbi stof2000. Jeg var blevet inspireret til at lave nogle filtkager til ungerne efter min tur her rundt i blogland, bliver et hyggeligt lille projekt tror jeg. En lækker aftensmad med en veninde og så lige et par timer ved symaskinen her til aften, hvor jeg bl.a. fik syet en slå om kjole til Lucca. Lovely.

Her et lille udpluk af dagens fangst:
De skønne køkkenternede madkasser fandt jeg i tiger, en fin broderet tunika og gulstribede strømpebukser blev det til til Lucca og den sødeste lille tee til kalle fra H&M og ja slå om kjolen som jeg fik syet her til aften skal i selvfølgelig også se (:


5 kommentarer:

 1. Lækre, lækre sager....og hvor lyder det som en hyggelig eftermiddag/aften - uha, sådan en Trine-dag kunne jeg også godt bruge :-)

  kram

  SvarSlet
 2. Det lyder da som en rigtigt dejlig dag.. Det er slet ikke til at forstå at de bare tæer skal til at luftes.. :)) Hvad laver din kæreste mon egentligt når han arbejder i mexico? :)
  Flotte sager du har hevet med hjem og flot slå om til Lucca.. Hvor er det også længe siden jeg har syet til Frederikke, hun gider det sgu ik rigtigt det jeg laver... :)
  Sidder lige og venter på at vennerne kommer og "overrasker" os med et polterabend om lidt.. Er lidt spændt men tror det bliver en rigtigt fin dag...
  Go pinse til dig Iben... :)
  kh Rakel.

  SvarSlet
 3. Wow! Vilken underbar blogg du har:) Du syr ju helt superfina kläder!!! Kul att du vill vara med i min give away:) Lägger till dig i min blogg-lista! Ha en trevlig dag!

  SvarSlet
 4. Fin blog, har lige meldt mig som fast læser;0)

  SvarSlet
 5. Ja det var så dejligt. Hvor meget man end elsker de kære små er det bare balsam for sjælen med lidt alenetid engang imellem. Rakel, Jens er civilingeniør og projektet i Mexico er vist noget med noget maskinhalløj der sorterer bagage i lufthavene. Det er lidt pinligt, men jeg forstår faktisk ikke så meget af hvad det er han laver på det arbejde (:
  Det er da ikke til at forstå at Frederikke ikke gider dit lækre tøj? Der er ingen tvivl om Lucca også ville vælge noget med Disneyprinsesser i stedet for mine kreationer, hvis hun havde muligheden, men det har hun ikke, hi hi.
  Når det så er sagt så prøver jeg nu at tage hensyn til hendes ønsker. Hun elsker at være med i stofbutikker og vælge stoffer og især knapper og synes det er sjovt at være med til at bestemme, hvordan tøjet skal se ud, men jeg nyder det også, for ved godt det er en stakket frist. Husker selv med gru hvordan jeg bare synes det var såååå træls og pinligt at gå i min mors kreationer /:
  Iiih hvor spændende med polterabend. Hvordan har i mon fundet ud af det? Et eller andet sted må det være meget rart at vide det i forvejen, så man ikke bliver fanget i trusser, morgenhår og ammeBH, som jeg blev det på min 30 års fødselsdag... Ikke så fedt ;D

  God pinse til jer alle og tusind tak for de søde ord om syslerierne.
  Kh Iben

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009