onsdag den 19. maj 2010

Og lidt flere billeder...

13 kommentarer:

 1. Jamen Iben for filan... SÅ fik du lige skyer og en glad varm sol, og nyt layout og du havde brug for hjælp??? ;) Jeg linker lige på min side og låner et billede her, er det ok for dig?? :) Dejlige dejlige billeder...
  ps: syns nu snart I sku holde sådan en hyggelig tøj sælge dag igen.. vi havde den hyggeligste tur på Børnenes jord bagefter, havde madpakken med og godt vejr.. Og en af mandens kammerater og hans søn bor ikke så langt derfra, så de kom også forbi.. helt vildt hyggeligt...

  SvarSlet
 2. Hej igen
  Jamen er det ikke utroligt? Man kan finde ALT på google. Der er altså mange fine baggrunde. Lige til at downloade gratis. Selvom det selvfølgelig er lidt sjovere hvis man kan finde ud af at lave sin egen med HTML og hele pivtøjet og hvad det nu altsammen hedder.
  Som sagt på FB ville jeg bare blive rigtig glæd og beæret, hvis du vil smide et link og kan bruge nogle baf billederne.
  Ja tøjsalget var bare en rigtig sjov og hyggelig oplevelse. tror nu ikke vi kommer til at holde sådan et igen. Majken er jo gået prof nu og jeg syer kun til os selv, men kom da endelig til Århus alligevel. Børnenes jord er en udflugt værd i sig slev og Der er jo både box de lux og Krutter og Lady Marmalade og bloomers og bloomers Kids og alt muligt andet du ikke kan undvære at besøge og så det allerbedste her om sommeren, som du ville elske er bagagerumsmarkedet på Ingerslevs Boulevard fyldt med lækre vintagefund og alt mulig andet godt til billig penge. Ja jeg lyder jo som en hel reklame for smilets by (:

  SvarSlet
 3. Nøj noget fint tøj du laver! Og velkommen til blogland. Jeg er selv (meget) ny her :O)
  Glæder mig til at se hvad du viser frem i den kommende tid ;O)

  SvarSlet
 4. Hej...
  Læste lige om dig hos Rakel. Glæder mig til at følge din blog og se endnu flere, af dine skønne kreative ting.
  Stine

  SvarSlet
 5. Ja velkommen til ;)

  Har fulgt dig på TS hvor du har solgt dine skønne sager.. Og sikke fin din side er ;)

  Kh Maria

  SvarSlet
 6. Så fine ting du lager! Gøy at flere kombinerer sy-blog med innslag av hage-sysler.

  SvarSlet
 7. Hold da op nogle fede ting du laver! Er totalt vild med den der gule kjole med prikker, og billedet er ogsaa bare helt fantastisk! Velkommen til blogland, jeg er ogsaa selv relativt ny...
  www.chokoballademusen.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Så dit link på Fruens Syslerier - Så smuk en blog og nogle rigtig fine ting du får produceret - glæder mig til at følge med her :o)

  SvarSlet
 9. Så nydelig blogg du har! Og klærne du syr er helt super-fine!! :-) Det er første gang jeg er innom hos deg, men her kommer jeg garantert tilbake...mange ganger! ;-) Lykke til i bloggverden! Vh, Ingvild

  SvarSlet
 10. Sikke en skøn blog :)

  Fine sager du har kreeret & sikke nogle søde børn, du har.

  Glæder mig til at følge med her fremover.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 11. Wow vilka fina kläder. Och vilka bra bilder. Man blir ju jätteinspirerad av att kika in här. Ska genast lägga till mig som följare.

  SvarSlet
 12. Iih tusind tusind tak for jeres varme velkomst her i blogland! Jeg bliver da helt glad og varm om hjertet over jeres søde ord om mine unger, mine sysler og min blog. Tusind tak for dem (:

  Jeg glæder mig allerede til at lære alle jeres blogs at kende. Det er da ren luksus og lykke at kunne hente så meget kreativ inspiration med den bærbare hjemme i sofaen. Dejligt!

  Kh Iben

  SvarSlet
 13. Dejligt at 'se' dig her i blog-land, Iben - jeg glæder mig som et lille barn til at følge dit farvestrålende univers :-)

  kh
  Trine

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009