onsdag den 28. marts 2012

Weekend i laveste gear

Sådan en har min kære mand og jeg haft på skønne Fur. Med fare for at komme til at træde nogen over tæerne vil jeg sige at der ikke er andet at komme efter på denne ø end smuk natur og en helt utrolig ro og et hyggeligt strandhotel, men netop disse 3 ting var lige netop det som vi havde brug for for at komme helt ned i gear. Aaaah en lise for sjælen var det at bare bruge dagene på lange gåture, lækker mad og soven længe. Sæsonens første badetur blev det såmænd også til. Tror dog der går et par måneder inden jeg prøver det danske badevand af igen (;
11 kommentarer:

 1. Ja, der er en fantastisk natur derovre og ikke så meget andet, som du også skriver. Men det er det der er fedt ved at være der - man får nemlig slappet af, for der er ikke 10000 ting man liiige skal se :)
  Har lejet lejrskolen 2 x og det har været en fornøjelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er så skønt derovre. Jeg kan sige dig at skuldrene kom helt ned og det var en lise for sjælen bare at slappe af og sm du selv siger ikke blive fristet af alt muligt mere eller mindre ligegyldigt shopping og des lige (:

   Slet
 2. Der ser skønt ud.
  Må jeg spørge dig hvor I har kolonihave henne? Min kæreste og jeg er blevet helt vilde med at få en kolonihave i Århus men er samtidig meget i tvivl om hvor det er godt og hvordan man gør osv osv. Vi vil gerne have en have her og nu men ved jo godt at der er ventelister... såh må jo nok have noget tålmodighed. Men vi drømmer - og vil meget gerne høre lidt dine erfaringer.
  Mvh Linn

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linn.
   Ja det kan du tro. Vi har kolonihave ude i haveforeningen Charlottehøj. Det er ud af Paludan Müllersvej lige lidt efter storcenter Nord men på den anden side af vejen inde ved fodboldbanerne. Vi er selv rigtig glade for stedet fordi det er så tæt på byen at det tager 10 minutter at cykle ti midtbyen og bybussen går lige derfra og ned til vores børnehave og vuggestue (Ved Samsøgade skole). Det er også dejligt at der er ret mange unge mennesker derude. Det fungerer generelt sådan at haveforeningerne har ventelister og du skal cykle rundt til dem og se på deres opslagstavle hvem der er formand og henvende sig til ham/hende. Nogen gange er der også haver til slag uden for ventelisten der bliver slået op på disse opslagstavler men generelt går de bedste haver til dem fra ventelisten. Vi var ekstremt heldige med vores ave da vi skrev os op og 3 uger efter blev vi tilbudt foreningens skønneste (og desværre også dyreste) hus. Faktisk skal vi købe hus her til efteråret og skal sælge haven i den forbindelse, så du skal være velkommen til at kontakte mig igen til den tid hvis i stadig leder. Den koster 160.000 kr og har vand, varme, el, vaskemaskine, bruser, toilet, fryser og hele piwtøjet -jow jow det er rimelig luksus men det synes vi er nødvendigt når man bor der med to små børn (:

   Det er bestemt ikke alle haveforeninger der har lige lange ventelister så prøv at kør rundt og forhør dig ved de enkelte foreninger. De jeg kneder som har godt rygte for unge mennesker er den i Risskov ude ved psyk, og ogle af de der ligger ude i Åbyhøj bl.a. HF Frydenlund og HF solvang (kan desværre ikke huske navnet på de andre derude), HF Åvangen og så HF Charlottehøj, men du er velkommen til at kontakte mig på mailen ibenc@hotmail.com hvis du har flere spørgsmål, så skal jeg se om jeg kan hjælpe (:

   Slet
  2. TAK for dit svar - jeg har sendt dig en mail. Vi køber meget gerne :)

   Slet
 3. Fur er virkelig en perle, vi er der hvert år på besøg hos mine svigerfamilie - de lejer træskomagerens hus hvert år. Dejligt sted og dejlig ro (og hyggeligt med de små butikker rundt omkring :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en vaskeægte perle og det må da være fantastsk at komme derover hver eneste år. Der var ikke rigtig så mange små butikker der havde åbent her nu uden for sæsonen men som Jeanette ganske rigtig skriver er det også med til bare at gøre det endnu mere fredeligt og roligt (:

   Slet
 4. Dejligt at komme ned i gear i smukke omgivelser. Med små rollinger kan det være utrolig tiltrængt. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er længe siden vi har slappet så meget af og det er nemlig sååå tiltrængt med såddan et åndehul i en nogen gange alt for hektisk hverdag med arbejde, studier og de skønne små unger (:

   Slet
 5. Svar
  1. Jamen det var også bare så skønt. Det var faktisk sådan et weekendtilbud vi fik gennem det der take offer. Synes de har nogle geniale tilbud somme tider og svaler lige nu over et fra Skodsborg Kurhotel.. He he ja man har jo lov til at drømme (:

   Slet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009