fredag den 23. marts 2012

Strange fruit

Ungerne har haft noget tema om frugt og grøntsager i børnehaven, hvor de har smagt på frugt og grønt fra mange lande. Lucca ville vise mig nogen af de frugter hun bedst kunne lide.

Kan nogen gætte hvad det er for et par mystiske frugter (og ja størstepigen har skam tegnet dem både set udefra og så man kan se det der er inden i for lige som at gøre det lidt nemmere (;..) Min øjesten. Bemærk lige de søde små fregner som foråret har givet hende..


Frokost

6 kommentarer:

 1. Jeg er helt sikker på den store frugt og den lille har jeg osse et bud på, jeg kan bare ikke huske hvad de hedder, men det kan min kæreste helt sikkert så når han kommer hjem hører du lige fra mig igen :)

  SvarSlet
 2. Den store er da en dragefrugt Pitahaya minder om kiwi bare i en hvid udgave...
  Den lille derimod er den en passionsfrugt, lynchee eller ngå... Fedt at de får lov til at smage den slags i børnehaven! God weekend!

  SvarSlet
 3. Den store er da en dragefrugt :o)

  SvarSlet
 4. Ej hvor er hun god..:) Jeg var heller ikke i tvivl om den store;)
  Og skønt forårsbillede af hende!
  Hvis du gerne vil se den fine kjole fra din hånd i brug, kan du kigge ind på bloggen - det var et stort hit og den eneste bløde pakke, der havde interesse;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Nogen der ved hvor ngå frugten kan købes?

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009