fredag den 16. marts 2012

Det må være foråret der gør det..


 For jeg er da gået helt i pastel mode og kan pt ikke få nok af små blomster og sarte farver. Very unlike me og de sædvanlige pusteblomster der kører igennem symaskinen, men det må være foråret der gør det..

Her lidt af de sidste dages sylerier. Det hele startede med at jeg så nogle fine fine pigeshorts hos min lokale yndlings børnetøjsbutik Lady Marmalade. Så fine til over strømpebukserne nu og med bare ben til sommer, næsten et must have men som studerende vejer prisen altså ret tungt når der skal vurderes om en vare virkelig er must have så de røg tilbage på bøjlen.

Frem fra gemmerne kom sidste års bløde yndlings denimshorts fra H&M og de er faktisk endnu finere i pasformen, så jeg har været ved at konstruere et mønster ud fra disse og for den nette pris af 96 kr fik jeg disse 3 skønne metervarer til shorts til størstepigen med hjem fra stof 2000.

De øverste er allerede blevet til shorts. Der skal lige tilrettes lidt på mønstret og så er der snart stjerne og wanna be liberty shorts klar også.

Jeg er vild med de her metervarer og håber størstepigen gider stå model her i weekenden så i kan se shortsene i aktion.

Ps ønsker mig nu stadig lidt de fine blomstrede fra Marmalade damerne... måske næste måned (;
Fine metervarer fra stof 2000 og mit netop færdiggjorte strikkeprojekt til KalleLidt gamle stoffer fra gemmerne som muligvis også ender som shorts hvis modellen hitter..


De gode gamle yndlingsshorts fra gode gamle H&M, ååååhw de gamle bukser...


Børnene har pluketter fine forårsbuketter fra haven


Forårsbebudere

8 kommentarer:

 1. Som sædvanligt.... Frederikke har akkurat de samme shorts... :)) Det er skægt, som vi har så mange af de samme ting.. :)

  Rigtigt go forårs weekend.. kan forstå du er i forårshumør med det fine solskin.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt sjovt. Gad vide om de små store piger bliver ved med at have det samme når de om ikke så længe nok får lov til at vælge HELT selv når der skal købes tøj? Bliver sjovt at se hvor meget vi har fået påvirket dem i den rigtige retning (:

   Slet
 2. Dejligt med stof2000 - og skøn forårs stemning du har fanget i dine billeder !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de kan altså bnogen gange lige finde på nogle fine sager dernede i stof2000 selvom det meste ikke er ret spændende (: Så meget desto sjovere når man endelig finder noget godt

   Slet
 3. Hej Iben

  Har lige opdaget din skønne blog. Dejlig stemning, har lagt dig til min liste:)
  Må lige sige tillykke med dit nr. 137, en sten må være faldet fra hjertet. Selv kom jeg udenfor lodtrækning.... Læs evt inde hos mig hvorfor...
  Nu glæder jeg mig til at udforske din blog....
  Og så vil jeg gerne se flere billeder af det færdige strikkeprojekt:)

  God søndag
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kathrine

   Tusind tak for din søde hilsen. Er glad og beæret for at jeg er kommet med i din læseliste (: Tusind tak for tillykket også, ja jeg er bare helt sindsygt lettet og glad. Det bliver virkelig spændende når vi skal til at vælge i April. Det er jo et helt nyt liv der venter forude har jeg en eller anden idé om. Slut med at sove længe om morgenen og hente børn tidligt hver dag, men så er der jo s meget andet positivt derude ikke?

   Jeg har været inde og læse på din blog og tudet lidt over alt det uretfærdigee Elias og i har været igennem. Kan slet ikke forestille mig hvor ubegribelig hårdt det må have været for jer alle sammen. Kan slet slet ikke fatte hvordan du er kommet igennem 12. semester og Kbu og hele piwtøjet?!:: Du er for sej. Jeg tager virkelig hattten af for dig Kathrine!

   Ud over at græde snot har jeg også glædet mig over dine smukke billeder og alt den nye strikkeinspiration. På blogrullen med dig (:

   Kh Iben

   Slet
 4. Hej, fine stoffer - og her er jeg også meget på pastellerne, når solen rigtig er her, måske det bare passer til humøret (?) God fornøjelse med sommer-sagerne og ønsker dig en dejlig forårsdag :)

  SvarSlet
 5. Hejsa.
  Skønne stoffer.
  Jeg ELSKER også LadyMarmelade og får altid frytelig travl med både strikke og syprojekter, når jeg har været derinde. Ja, det er lige før jeg får lyst til selv at sy sko i kernelæder med rågummisåler, for jeg ELSKER de der Pépé sko, de sælger derinde <3!
  :-) Maj

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009