mandag den 19. marts 2012

Man tror det næsten ikke
Men jeg har for første gang i meget meget lang tid fået færdiggjort en af mine strikkeprojekter.

Dueblå cardigan i den blødeste alpaca uld til Kalle. Jeg havde planlagt den med røde knapper. Ja jeg havde faktisk også syet dem i, men dem godtog han bestemt ikke, så det blev en ommer

En tur ned til "knappedamen" aka Fandango senere, hvor mindstemand selv fik lov at vælge knapper senere er trøjen nu godkendt og mig -jeg er lidt stolt over at jeg har strikket mig gennem dette dræbende projekt på pind 3.

Mønstret er i øvrigt fra Drops og kan hentes ganske gratis her. Jeg må advare om at man IKKE skal strikke den med to tråde, hvis nogen skulle få lyst til at kaste sig ud i projektet. Målene og strikekfastheden passer ganske udmærket hvis man nøjes med en tråd apaca. så ved i det og kan måske springe over den første optrevling af projektet som jeg selv var igennem... grrrrrr

12 kommentarer:

 1. det er bare så´n en god følelse at få de der evighedsprojekter færdig :) den er superlækker og ommer-knapperne er flotte til det blå! skægt at ungerne er så bevidste om hvordan tingene skal se ud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig dejligt. Fik så dårlig samvittighed hver gang jeg kiggede på det sk... strikketøj henne i sofaen (; Det er både lidt skægt og lidt irriterende at de små har fået så bestemt mening om hvordan tingene nu skal se ud, men ja han kunne da have fundet de knapper der var meget værre (;

   Slet
 2. Ih, den er fin! Og det er da et rigtig godt valg af knapper!
  Jeg hækler på pind tre - næste gang skal jeg finde noget der kan hækles på pind 4 eller 5!!
  Helle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Helle. Ja den blev faktisk meget fin trods de rimelig ujævne række og et par tabte masker, men skal jo også kunne se at det er hjemmelavet som man siger ik? (;

   Slet
 3. Den er da bare blevet rigtig fin. Flot at du er blevet færdig, det har jeg stadig til gode med de lidt større projekter :(

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. He he Anne, bare rolig jeg har bestemt også stadig et projekt eller 5 liggende som er langt fra færdige (og muligvis aldrig bliver det). Det er også bare som om strik lidt hører efteråret til i min optik (:

   Slet
 4. Den er godt nok rigtig fin, men ja pind 3 kan være dræbende når det er lidt større str en str nyfødt;)

  Inde hos mig ligger en opskrift på en sømandstrøje på pind nr 4-5 stykker... Et godt bud på dit næste projekt;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Kathrine og je jeg tror heller aldrig jeg tager fat i de der tynde pinde igen med mindre det skal være en lille hue til en nyfødt (;

   Ja jeg så godt den fine sømandstrøje og kunne faktisk rigtig godt tænke mig at kaste mig ud i det projekt. Men har gang i en trøje til mig selv som jeg har Lovet mig selv at jeg vil afslutte inden jeg tager fat på nye projekter, så det må bare være med at komme i gang (:

   Slet
 5. Mega fin trøje! Synes også det er flotte billeder, du tager! Hvilket kamera er det nu, du bruger?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde ord Gowry. Blev meget glad for dem for synes nemlig også du tager så fantastiske billeder! Mit kamera er et Canon EOS 1000D så ikke noget vildt fancy (desværre...Glæder mig til en gang at få en indtægt). Jeg bruger næsten altid et fast 50 mm objektiv, som kan erhverves for en ganske billig penge (:

   Slet
 6. Det er en skøn fornemmelse at stå med et færdigt strikketøj, som har trukket ud. (Det kender jeg alt for godt - altså dét med at trække ud!)
  Det ligner i mine øjne en yndlings cardigan. Super flot farve! Og de gule knapper som din Kalle har valgt, er perfekte. Jeg kunne også sagtens se din idé med de røde knapper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er helt vildt skønt. Kunne nærmest høre den hvæse af mig når jeg ignorerede den aften efter aften til fordel for fjernsyn, venner eller symaskine ;D Så det er herligt at have det projekt afsluttet.

   Ja jeg var lidt ærgerlig over at min idé med de røde knapper ikke blev godtaget men det her virker også ganske godt omend han faktisk ikke synes det helt er en yndlingstrøje, grrrr!

   Slet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009