onsdag den 21. marts 2012

Oops i did it again

Stik mod mine egne gode intentioner om at bruge hvad jeg har og alt det der er jeg kommet til at indkøbe fine stoffer igen.

Det hele startede egentlig med at jeg skulle sy en kjole til Didde Louises datter. Ønskerne lød på noget lyserødt og noget med masser af vidde i og det skulle jo ikke være så svært. Men da jeg fik hevet alle de lyserøde stoffer ned fra hylden og ud på gulvet synes jeg lige som ikke rigtig, der var nogen af dem der var lige i skabet til dansekjoleprojektet -Enten for kedelige eller for små var de sørme alle de lyserøde stykker og så var der jo lige en anledning til at købe lidt nye gamle sager (:

De 5 store stykker er fra Bloomers kids og de 3 øverste er fra Trendsales. Må indrømmer jeg blev ret skuffet over kvaliteten af stofferne fra Trendsales -dyre og slidte i farver og kvalitet er de men hvad mon ikke jeg får dem brugt alligevel..

De store stykker er alle voksendynebetræk. De er så fine så fine, jeg nænner faktisk ikke at klippe dem i stykker for de ville godt nok lige klæde vores senge i kolonihaven godt (:

Måske jeg bliver nødt til at finde flere lyserøde stoffer?..


12 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja de er fine ikke? Der er bare ikke noget bedre end at få sådan en pakke ind af døren (:

   Slet
 2. Jeg kender det kun alt for godt desværre - jeg har været ret så stærk den seneste måned faktisk og kun købt et eneste stykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Wouw det synes jeg egentlig var aldeles flot klaret -et stykke på en hel måned (; Lur mig om ikke også du har lidt liggende i gemmerne (;

   Slet
 3. Det kribler helt i fingrene!! Dejlige skønne billeder som altid.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Rakel. Ja det kribler også i mine fingre for at sætte saksen i de fine sager men traditionen tro nænner jeg det ikke rigtigt. De er jo også så fine som sengesæt og det tror jeg de får lov at overleve som for en stund i det mindste (:

   Slet
 4. Jeg synes også jeg bliver fristet alt for nemt. Jeg prøver også at bruge af lageret men ender også med at synes der mangler noget imens stoflageret bare vokser.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
  Svar
  1. Åååh det kender jeg alt alt for godt. Der mangler altid noget i lageret ja trods den evigt ekspanderende omfanfg /: Man burde virkelig afholde en kæme blogger stofbyttedag. Måske det kunne hjælpe på problemet:

   Slet
 5. Søde Iben, hvor ser det godt ud. Nanna bliver så skøn i en lyserød sag kreeret af dig! Eeeelsker din stil - både tøj og bolig! Du er cool :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde ord Didde-Louise. Jeg har så dårlig samvittighed over at Nannas kjole endnu ikke er færdig men heldigvis kan jeg se at du er godt produktiv med dine egene skønne kjoler så tænker den stakkels pige har lidt at tage på kroppen trods alt (;

   Slet
 6. Hej Pusteblomster :)

  Hvad er din mail? Kh Mette Helena, Retro Villa, Mettehelena@retrovilla.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette Helena
   Ph ja jeg kan godt se at min mailadresse er forsvundet rimelig meget herinde i blog rodet men adressen er ibenc@hotmail.com (:

   Slet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009