mandag den 6. februar 2012

weekend
 16 kommentarer:

 1. det var vidst en go en af slagsen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selvom jeg hader sne og kulde og er meget mere til sommer og kolonihave var det nu en rigtig hyggelig vinterweekend af slagsen og smukt er det i de her frostklare dage. Havde faktisk næsten glemt hvor skægt det er at kælke (:

   Slet
 2. Svar
  1. Ja det var bare dejligt. Solskin, sne, snottede unger og masser af kager. Mums

   Slet
 3. Elsker bare billeder fra dig, de er SÅ smukke og stemningsfulgte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have søde Louise. Er meget glad fro at du synes billederne fanger nogle stemninger. Det er jo altid det jeg prøver på at fange med kameraet men nogen gange lykked det bedre end andre (;

   Slet
 4. Mener det samme som Louise her over!!

  Hvad er det dog for en fin grå bluse? Har den neon-kanter eller er det en bluse der titter frem?

  Helle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du også have Helle. Er så glad for at du kan lide billederne.

   Blusen er rigtig skøn ja og også en af mine yndligstrøjer til ungerne og ja det er neonkanter den har på, så fint så fint. Den er fra færøske Gudrun og Gudrun fra deres børneserie som hedder Ovitar. Jeg slog til her i Januar da trøjerne var på 60% udsalg hos vores lokale biks, for ellers køber jeg bestemt ikke tøj i den prisklasse til mine unger (:

   Synes idéen med det neonkant mod den naturfarvede uld fungerer så fint og har overvejet at jeg må nuppe idéen til noget hjemmestrik (: Er faktisk i gang med en grå striktrøje til mig selv og overvejer lidt om den skulle have neonknapper i orange..

   Slet
 5. Jeps, det hele ser skruphyggeligt og fint ud. Må jeg ikke høre, hvad det er for en espressomaskine du har og om du er glad for den? Jeg har gerne villet ha' en virkelig længe, men kan bare ikke finde ud af hvilken..

  Og så skal vi vist ha' bagt fastelavnsboller meget snart ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jow da (: Espressomaskinen er en Vibiemme domobar og jeg er meget glad som i virkelig glad for den. Den laver en super god espresso og steameren er også god. Maskinen er dog lige det største synes jeg. Før denne havde vi en Ascaso Dream som er supersmuk og fåes i de lækreste pastelfarver. Den var også ok til at lave kaffe men kan på ingen måde måle sig med denne her især ikke når det kommer til damperen (:

   Er spændt på hvad du finder ud af med espressomaskinen. Det er en jungle ja og der er mange modeller og prisklasser ikke mindst.. (:

   Slet
  2. Super, tak for svar :o) Det er godtnok en ordentlig moppedreng, kan jeg læse mig til. 17 eller måske endda 28 kilo! Er jo helt vildt.. Sådan en gad jeg virkelig godt eje, kan næsten fornemme duften og smagen af velbrygget espresso. Mums!

   Slet
 6. Faldt lige over din blog, sikke skøn den er og fine fine billeder:-)

  SvarSlet
 7. Og hvilken en... Hvor ser det bare hyggeligt ud... :)

  SvarSlet
 8. Skønne billeder..:)Ser ud til I har råhygget..

  SvarSlet
 9. Smukke billeder. Det ser rigtig hyggeligt ud:)

  SvarSlet
 10. Hvor hyggeligt. Det sidste billed især er bare helt fantastisk stemningsfuldt.

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009