onsdag den 1. februar 2012

Nye toner


Har været en lille tur i stof og stil. Jeg skulle gentlig bare have et par lynlåse men ak..

De har virkelig fået mange fine stoffer hjem. Jeg var ellervild men styrede mig i det store og hele udenom de fleste fristelser.

De her bolsjestribede perlemorsknapper kunne jeg slet ikke står for. De minder mig om sommer, sol, tivoli og bolsjer. Er de ikke bare skønne?

Og så er der nye dusede farver på stofhylden. Jo det er ikke sådan ret Pusteblomsterish men jeg kan godt lide dem. De er påtænkt et nyt større projekt.. mere om det senere 

8 kommentarer:

 1. Jeg kan super godt li de nye stoffer, er sikker på dit projekt blir rigtig smukt :-)

  Den fine dug i tern, hvor er den mon købt???

  KH Louise

  SvarSlet
 2. Hi hi, dugen er naturligvis også fra stof og stil. tror den koster 25 kr meteren, så det er lige til at overskue (:

  SvarSlet
 3. Skønne knapper Iben(!) og så har de rigtig perlemors-skær (eller er det foto-snyd?)

  ...suk det er læænge siden jeg har købt nye stoffer, men prøver på at få brugt noget fra mit lager (som er stort) *griner*

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er altså rigtig fine og nej der er intet fotosnyd. Det er sakm perlemor (:

   Kender jo alt til det der med at skulle have brugt af lageret men så kommer man fra tid til anden i den situation at mangle en lynlås, et par knapper eller lignende og bliver lokket lige ind i Aladins hule og så går det ofte galt (;

   Slet
 4. det er altid rart med nyt stof!! flotte stoffer.
  kjh viola

  SvarSlet
 5. Pragtfulde knapper! Kender det med bare at skulle have en lynlås i Stof og Stil og så alligevel stavre ud derfra med favnen fuld af metervarer. Tror, jeg skal ha' lagt vejen forbi meget snart..

  SvarSlet
 6. Ej sikke lækre farver på de nederste stoffer! Er det 'bare' almindeligt bomuld? For jeg skal snart på indkøb af ensfarvede til puder - og de her farver var da lækre:)
  Og knapperne er skønne...;)
  KH Anne

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009