tirsdag den 14. februar 2012

Forberedelser

 På Torsdag fylder størstepigen 6 år. Det er stort og næsten ikke til at holde ud at gå og vente på når man er næsten 6 år. Selv hygger jeg mig med at gå og sysle med forberedelserne til hendes fødselsdagsfest.

Hun skal have gæster både Torsdag, Fredag og Lørdag og så er der jo lige fastelavnsfesten på børnenes jord på Søndag. Der er i den grad lagt op til en festlig og hyggelig uge, så vi går og lader mentalt op til rå mængder kage og saftevand og hygge.

Som det måske måtte fremgå af billederne har jeg nok haft liiidt for god tid til at gå og forberede festlighederne.. Jeg har heldigvis selvindsigt nok til at indrømme at det også lidt er for min egen skyld, for jeg elsker at forberede fester og når så trunten har valgt at der skal være cirkustema bliver det jo kun endnu sjovere (:

Og tænk en gang. Dette er mit indlæg nr 100!! Det burde da næsten fejres med endnu en lille fest

24 kommentarer:

 1. Masser af lækre ting-og sikke nogle fine invitationer! Hvor har du mon købt de lækre servietter?
  Jeg glæder mig til, at mine børn bliver så store at de vil have et tema til deres fødselsdag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt hyggeligt når de bliver så store at de har en klar holdning til hvordan tingene skal være. Servietterne er såmænd fra søstrene Greene og det samme er klistermærkerne med de søde cirkusdyr (:

   Slet
 2. Det ser ud til at blive helt vildt gennemført :) Så kommer der måske også en klovn og tryller? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har nok lidt for vane at gå en msule amok når først jeg kommer i gang med et tema og når manden er på skiferie, skal man jo bruge de lange aftener derhjemme på et eller andet fornuftigt (:..

   En klovn er jeg ikke god for men kæresten min stiller op som sprechtallmeister med høj hat og hele piwtøjet ;D

   Slet
 3. Hold op for en fødselsdags-indsats!!!
  Det kan KUN blive en god fest :)
  Tillykke med pigen.
  kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Binemor, ja det skal nok blive en rigtig hyggelig fødselsdag. Elsker bare børnefødselsdage (:

   Slet
 4. Fantastisk! Elsker når noget er gennemført. God fest :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Heidi. Ja jeg kan jo heller ikek rigtig have den store stilforvirring, selvom jeg godt i mine fornuftige øjeblikke kan indse at det er rimelig fjollet når det nu drejer sig om en børnefødselsdag ;)

   Slet
 5. Ej hvor er du sej! Sikke et projekt;)
  Hvor bliver det fedt!
  HVor mon du har fundet stjerne muffinsforme og harlekin-tape? SÅ fine....
  I må ha' nogle skønne fester..
  Kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anne, men jeg er nu slet ikke så sej til alt det der grafiske halløj, så min far har hjulpet med det tekniske (; Det er skønt med sådan nogle forældre, der kan hitte ud af lidt af hvert og som godt gider hjælpe til med alle de indfald jeg finder på..

   Harlekintapen er fra Panduro. De havde fået en masse fine taperuller hjem, så jeg kunne næsten ikke vælge, men synes det var ret dre så jeg styrede mig og nøjedes med denne her ene. Muffinsformene er nogle min kæreste har haft med hjem fra tyskland en gang. Mener at mærket hedder Die Spiegelburg og de laver mange søde ting, som også fåes i nogle danske legetøjsbutikker og Magasin o.l.

   Slet
 6. Svar
  1. Tusind tak skal du have Julie. Er meget glad for du synes om det (:

   Slet
 7. Sikke en fest I skal have derhjemme... hvem der bare var med som gæst!

  Det ser rigtigt skønt ud alt sammen.

  SvarSlet
 8. Ja det blver bare hyl med den der cirkusfest. Har hængt mit bedste lyserøde tylskørt frem og de strikkede ballerinasko ;D

  SvarSlet
 9. Hold da op hvor er det fint.
  Sikke et dejligt overskud du har.
  Heldige kommende 6 årige pige :-)

  SvarSlet
 10. At rulle ned over billederne og se alt det du har købt til børnefødselsdagen, gør mig helt nostalgisk og jeg savner helt at skulle holde sådan en fødselsdag :)
  Din datter er heldig, at have en mor der gør så meget ud af det :)
  Jeanett

  SvarSlet
 11. Wauuu, hvor er den gennemført. Det er ligefør jeg tror vi skal holde cirkus-fest til sommer!

  SvarSlet
 12. Det bliver da en fantastisk hyggelig, sjov og smuk fest. Jeg er selv sådan en der bare elsker at skrue en fødselsdagsfest sammen for børnene og som går alt for meget op i det. Men ved du hvad? Man skal bare huske at nyde det for lige pludselig er børnene så store at de slet ikke vil have den slags fester mere men alligevel med glæde husker tilbage på de fede børnefester de har haft.

  Jeg er især helt vild med dit smukke cirkustelt som invitation. Hvad skal I lave til festen?

  SvarSlet
 13. Helt fantastiske dejlige billeder du viser. Jeg bliver fascineret.

  SvarSlet
 14. Desuden glæder jeg mig til at følge din blog.

  SvarSlet
 15. Hej Iben.
  Hold da op for en flot indsats med din datters fødselsdagsfest. Det kan da kun blive nogle dejlige fester. Hvordan får du lige tid til det? Og er du ikke midt i en eksamen?

  SvarSlet
 16. Vildt imponerende, Iben. Det er simpelthen så gennemført!

  Kram

  SvarSlet
 17. Sikke nogle skønne detaljer. Jeg er selv i sving med at forberede en Cirkus fest for min snart 4 aarige dreng. Jeg har bestilt en hel masse gotter paa etsy og faldt ogsaa over en masse cirkus ting i Tiger sidst jeg var hjemme i DK.

  Nu er jeg endnu mere inspireret, Tak

  Mvh Kathrine

  SvarSlet
 18. Ej, jeg får også helt lyst til at holde cirkusfest nu og må rode rundt i søstrene næste gang efter de fine klistermærker. :)

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009