torsdag den 23. december 2010

Oh happy day

Lige kommet hjem fra min absolut allersidste dag i klinikken for i år. Det er ikke nogen hemmelighed at lægestudiet de sidste par år har været lidt op ad bakke for mig til tider. Har haft mange tanker og bekymringer omkring om det der lægejob nu også var noget for mig. Har stiftet bekendtskab med mange specialer, som i og for sig var spændende men ikke noget for mig og derfor er det med en indre jubel at jeg endelig er noget til det tidspunkt jeg har ventet på i de mere end 5 års læserier. Nemlig tidspunktet hvor jeg endelig kan få hands on neurologien og neurokirurgen!! og det er akurat lige så spændende, fascinerende og udfordrende som jeg havde håbet så jeg ser helt klart en karrieremulighed her og glæder mig sgi igen til fremtiden om ikke ret længe som læge (:

Som om alt dette ikke var nok fik humørbarometret lige endnu et par grader op ad da jeg kom hjem og åbnede postkassen. Jeg har ventet længe på en pakke fra Amazon med julegaver (og lidt gaver til mig selv, host host, mere om det en anden gang). Skønne bøger og som om D'et ikke var nok et par invitationer til hyggelige arangementer i det nye år og som kronen på værket en lille skøn og betænksom gave fra en utrolig overskudsagtig og inspirerende blogger. Den var lige præcis lige så smuk indeni som udenpå ligesom den søde kvinde der står bag den. Jeg er meget glad for gaven som nu pynter så smukt på vores ellers lidt grå udsigt fra køkkenvinduet (:





lørdag den 18. december 2010

Så fik vi også lavet et

Kraftigt inspireret af de mange skønne kagehuse der er blevet flashed herinde i blogland på det sidste gik børnene og jeg også igang med at lave et peberkagehus i går.
Børnene pyntede den ene side og jeg pyntede den anden mens manden i huset her var til julefrokost.

 Børnene var helt opslugte af at pynte huset og arbejde så fint sammen. Tror faktisk aldrig de havde set så meget slik samlet på et sted før og varerne blev da også grundigt prøvesmagt undervejs (;




torsdag den 16. december 2010

Staying home is the new going out..

Selvom vi bor i byens hyggeligste kvarter og elsker at gå på de lokale kaffebarer ender de fleste dage alligevel herhjemme. Men hey det er faktisk ikke så ringe. Det er vel trods alt den café der lige fanger netop vores personlige smag inden for kaffe og eftermiddagssnacks allerbedst (:


onsdag den 15. december 2010

Miniature træer

Jeg er faldet helt for de bittesmå søde Hama perler. Faktisk elsker jeg alle former for perler. Synes bare ofte man ender med nogle søde men lidt uanvendelige perleprojekter. Derfor blev jeg da så glad da jeg så disse bittesmå miniperler som efter min mening er helt i vinkel til små smykkeprojekter o.l.


Her er et af resultaterne af gårsdagens julesmykkesyslen. Små juletræsøreringe til julens hverdage og fester (:

P.s. projektet egner sig ikke sådan super godt til involvering af fumlefingret 2 og 4 åring med tendens til hidsighed når fingerfærdighederne ikke helt matcher ambitionerne (;

tirsdag den 14. december 2010

Søde sager med god samvittighed

Er de da ikke bare totalt søde disse kagemænd og koner fra AM leg. Synes det er en genial variation over de klassiske skærekager af træ, som der ganske vist findes rigtig mange søde af, men harmløse kager kan man aldrig få for mange af.
Herhjemme biver der stadig af både 2åringen og 4åringen dagligt serveret kaffe og kage i en uendelighed og der skal helt sikkert lande en kagemand og en kagekone under vores juletræ i år (:

-Isene og rouladen er da også bare fine. De må vente til næste år (:






Billederne er lånt fra AM legs hjemmeside

tirsdag den 7. december 2010

Decemberdage

Dejlige eftermiddage med kælketure, varm kakao og vafler med syltetøj, peberkagebagning og hygge indendørs med stearinlys. Uuuuh jeg elsker Decmber. 

Børnene er helt optaget af at flytte rundt på Jesusbarn, engle og geder i den fine julekrybbe som min dygtige far lige har lavet til os og perler, papir og diverse bling bling bliver flyttet rundt på vores lille juletræ på daglig basis. Børnene fungerer i den grad som øjenåbnere for julens magi, som jeg personligt havde gemt lidt i en årrække og det er da lidt af en gave at få lov til at opleve julen set med barneøjne endnu en gang omend det denne gang trods alt kun er fra sidelinjen (:




About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009