torsdag den 23. december 2010

Oh happy day

Lige kommet hjem fra min absolut allersidste dag i klinikken for i år. Det er ikke nogen hemmelighed at lægestudiet de sidste par år har været lidt op ad bakke for mig til tider. Har haft mange tanker og bekymringer omkring om det der lægejob nu også var noget for mig. Har stiftet bekendtskab med mange specialer, som i og for sig var spændende men ikke noget for mig og derfor er det med en indre jubel at jeg endelig er noget til det tidspunkt jeg har ventet på i de mere end 5 års læserier. Nemlig tidspunktet hvor jeg endelig kan få hands on neurologien og neurokirurgen!! og det er akurat lige så spændende, fascinerende og udfordrende som jeg havde håbet så jeg ser helt klart en karrieremulighed her og glæder mig sgi igen til fremtiden om ikke ret længe som læge (:

Som om alt dette ikke var nok fik humørbarometret lige endnu et par grader op ad da jeg kom hjem og åbnede postkassen. Jeg har ventet længe på en pakke fra Amazon med julegaver (og lidt gaver til mig selv, host host, mere om det en anden gang). Skønne bøger og som om D'et ikke var nok et par invitationer til hyggelige arangementer i det nye år og som kronen på værket en lille skøn og betænksom gave fra en utrolig overskudsagtig og inspirerende blogger. Den var lige præcis lige så smuk indeni som udenpå ligesom den søde kvinde der står bag den. Jeg er meget glad for gaven som nu pynter så smukt på vores ellers lidt grå udsigt fra køkkenvinduet (:

5 kommentarer:

 1. sikke fine ting du har fået :)

  god jul :)

  SvarSlet
 2. Neurologi er også et fantastisk spændende emne.
  Jeg kan godt forstå du er faldet for det.

  Og sikke da nogle vildt lækre ting du både hjar købt og fået.

  Glædelig jul :).

  Mvh,
  Synne

  SvarSlet
 3. Vad häftigt att du äntligen har hittat rätt yrkesmässigt!!! DEt måste kännas superskönt...speciellt när man har pluggat så länge för att bli något:)

  Önskar dig en riktigt God Jul!

  SvarSlet
 4. Kære Iben...
  hvor er jeg glad for at du blev glad!... Den hænger fint der i vinduet stjernen... :)
  Hav en rigtigt dejlig jul med din søde lille familie.. Jeg fornemmer på dig at efteråret og vinteren her har været lidt hård, jeg håber at du finder glæde og ro i julen til bare at være og at nyd, og tænk så går vi pludseligt mod forår igen.. :))
  mange kærlige julehilsener fra mig til dig!...

  SvarSlet
 5. Kære Iben
  Først vil jeg sige tillykke med at ha funde DIN vej i store spil der hedder lægestudiet, men vel egentlig også livet.
  Også vil jeg sige dig tak, ikke bare for den nyeste kommentar du har lagt på min blog, men dem alle. Sjældent har jeg stødt på et menneske som dig, der altid bare giver mig så go en fornemmelse i maven - det er en fryd!
  Rigtig go bagjul og de bedste ønsker fra mig.
  Knus Céline

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009