lørdag den 18. december 2010

Så fik vi også lavet et

Kraftigt inspireret af de mange skønne kagehuse der er blevet flashed herinde i blogland på det sidste gik børnene og jeg også igang med at lave et peberkagehus i går.
Børnene pyntede den ene side og jeg pyntede den anden mens manden i huset her var til julefrokost.

 Børnene var helt opslugte af at pynte huset og arbejde så fint sammen. Tror faktisk aldrig de havde set så meget slik samlet på et sted før og varerne blev da også grundigt prøvesmagt undervejs (;
13 kommentarer:

 1. Hvor er det bare skønt! Det må osse blive et projekt herhjemme til næste år :)

  SvarSlet
 2. WOW. imponerende. Børnene må have været helt vilde med det :-) Er det bare almindeligt glasur ?

  SvarSlet
 3. Det er da et af de pæneste kagehuse jeg længe har set!!! Sådan et vil jeg også lave. Har du en god opskrift?

  SvarSlet
 4. Ja det er godt nok flot!
  Tina :-)

  SvarSlet
 5. Hold op det er pænt Iben.. jeg tror I hyggede jer helt vildt.. jeg synes det ser så avanceret og uoverskueligt ud, men måske det bare er noget jeg bilder mig ind... så smukt at man næsten ikke kan nænne at spise det!... :)

  SvarSlet
 6. Et vaske ægte peberkagehus....HYGGEGLIGT! Gad så godt om jeg turde springe ud i det....

  SvarSlet
 7. Hvilken dejlig blog. Jeg glaeder mig til at laese mere.
  Louise, en dansker i England. :)

  SvarSlet
 8. Hejsa Mejse
  Tusind tak skal du have og hey det kan du da snildt nå i år (:

  Hej Line
  Ja børnene hyggede sig virkelig med at pynte huset, da de først var kommet sig over at være i besiddelse af SÅ forfærdelig meget slik, som de ikke skulle spise (: Glasuren er bare helt almindelig glasur lavet af flormelis rørt op i vand, men jeg har senere læst at den der rigtige helt kridhvide kagehusglasur skal laves af æggehvide, en sjat eddike og flormelis så det må vi prøve med næste år.

  Hej Gaia
  Ja det skla du tage at prøve. Det er et rigtig hyggeligt projekt. Jeg lavede mit efter denne opskrift: http://www.familiejournal.dk/Jul/Julemad/FJ49%2008%20Peberkagehus.aspx
  Jeg havde desværre ikke lige nogle frugtbolcher, men synes ellers idéen med de kulørte vinduer er super fin.

  SvarSlet
 9. Hej Tina
  Tusind tak skal du have. Er rigtig glad for du kan lide det og jeg var også selv lidt overrasket over hvor fint det blev (:

  Hej Rakel
  Tak skal du have. Jamen det var bare så hyggeigt et projekt og det er overhovedet ikke avanceret (host host man skal bare huske at holde øje med ovnen. Jeg fik lige brændt den ene side godt og grundigt af så den ihvertfald ikke egner sig til at spise...)
  For første gang i mit liv kunne jeg drage nytte af min folkeskolelære om Pythagoras, da jeg skulle regne gavlvinklen ud og ellers er det bare lige ud af landevejen. Er sikke på at Frederikke også ville elske at pynte hus sammen med sin moar (;

  Hej Anne Dorte
  Tak skal du have. Du kan bestemt roligt kaste dig ud i projektet. Det er ikke svært og du har garanteret god hjælp af dine skønne store piger til sådan et projekt (:

  Hej Louise
  Tusind tak for dine søde ord om bloggen og velkommen til! Vil straks smutte forbi din blog og kigge mig omkring.

  Kærlig hilsen Iben

  SvarSlet
 10. Vilket alldeles underbart pepparkakshus!!! Mysigt när man har många barn och se att de kan samverka så fint...ibland iaf:)

  SvarSlet
 11. Så sött det är, och det ser skoj ut att tillverka det också.

  /Mia :)

  SvarSlet
 12. Wauw!! Det ser lækkert ud :-)
  God jul.
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 13. pythagoras... ha ha... det er det jeg siger avanceret og ganske uoverskueligt.... :)))))

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009