tirsdag den 14. december 2010

Søde sager med god samvittighed

Er de da ikke bare totalt søde disse kagemænd og koner fra AM leg. Synes det er en genial variation over de klassiske skærekager af træ, som der ganske vist findes rigtig mange søde af, men harmløse kager kan man aldrig få for mange af.
Herhjemme biver der stadig af både 2åringen og 4åringen dagligt serveret kaffe og kage i en uendelighed og der skal helt sikkert lande en kagemand og en kagekone under vores juletræ i år (:

-Isene og rouladen er da også bare fine. De må vente til næste år (:


Billederne er lånt fra AM legs hjemmeside

6 kommentarer:

 1. Helt vildt.. og jeg har lige købt småkager på fad også fra am til frederikeks pakkekalender.. og isene gav vi til nabopigen til fødselsdag.. De er virkelgit detaljerede og flotte.. :)

  SvarSlet
 2. Det er da et super tip her til jul :)....kan man godt hanlde som privat person hos AM?
  Det er noget rigtig lækkert legemad....er helt imponeret over kangemand/kone :)

  SvarSlet
 3. Elsker også deres legemad. Og sikke en dejlig farverig blog du har ;)

  SvarSlet
 4. Hej Rakel

  Iiih hvor skønt med en anmeldelse fra én der har set varerne Live. Det er desværre ikke så sjældent at tingene tager sig lidt bedre ud i en webshop end i det virkelige liv, så nu er jeg da bare endnu mere motiveret for at købe (;

  Hej Anne Dorte
  Ja det håbede jeg også. Selv har jeg været mere end almindeligt blankt på julegaveønsker til ungerne i år og er det egentlig stadigvæk (altså bortset fra disse selvfølgelig) men der er jo også længe til jul (;
  Nej man kan vist ikke handle direkte fra AM hjemmesiden som privat med Paradisvej og Den blå giraf på nettet har dem ihvertfald. Desværre ar jeg endnu ikke fundet en webshop der har både kagemand/kone OG roulade, men mindre kan nok også gøre det, tihi (;

  Camsen
  Ja det er så fint og tusind tak for de søde ord om min blog. Er rigtig glad for du kan lide den (:

  Kh Iben

  SvarSlet
 5. mange steder har de dem altså også i legekæden.. :)) Vores legekæden ahr ihvertfald flere ting, også flere end dem i ser her.. en æbleskivepande med æbleskiver fx og mange andre sjove sager.... :)

  SvarSlet
 6. Vi får også serveret fine kager dagligt, og det er så hyggeligt. Ingrid fik den fine kagekone i fødselsdagsgave (og to andre lagkager), og det har altså givet mange timers leg. Så på juleønskesedlen står klart mere legemad i træ.

  Og den fine roulade har vi givet Ingrids bedsteveninde i fødselsdagsgave, hvor den også er et stort hit!

  I trævarefabrikkernes udsalg har de både kagekone, kagemand og rouladerne. Så hvis du har sådan en i nærheden kan det jo være du er heldig at få det hele der? De har det dog ikke i webbutikken...

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009