fredag den 16. juli 2010

Jubiiiiii


Denne her kjole var simpelthen et tilfælde af kærlighed ved første blik, da jeg første gang spottede den i vinduet hos den lokale Edith og Ella butik. Prisen og det faktum at den kun kan renses og ikke smides i vaskemaskinen fik mig lidt ned på jorden igen, så det er bare blevet til længselsfulde blikke.
Men sørme så. I dag da jeg kom forbi Edith og Ella og skulle have mit sædvanlige smugkig hang den der og nu med 40% udsalgsmærke. Dét kunne jeg alligevel ikke gå forbi og nu ligger den altså i skabet. Den er hverken praktisk eller vildt anvendelig men gudesmuk og fin dét er den altså og nu ligger den der og venter i skabet.
Den venter såmænd på at komme med på Honeymoon in Paris i slutningen af August. Jamen er den da ikke lige i vinkel til lejligheden? Jeg kan ihvertfald næsten ikke vente (:

torsdag den 15. juli 2010

Havens dronning og en ny kjole

Uh nu blomster stokroserne. Det er min alltime yndlingsblomst. Så fin så fin. Et mysterie er det med den. Jeg har kastet frø og gødet og vandet i kolonihaven i 2 sommersæsoner nu og endnu ikke set skygge af en stokrose, men herinde i baggården på stenbroen skyder de smukt op mellem revner i betonet?!.. 
En ny kjole til Lucca blev det til i går. Jeg kan næsten ikke få armene ned over det fine fine stof. Elsker bare farverne og trunten var også godt tilfreds.












onsdag den 14. juli 2010

Monster monster


De her bukser strikkede jeg sidste sommer og ud over at være aaaalt for store til min lille mand syntes jeg de var så grimme at de endte på bunden af skabet og der har de ligget siden. Da bunkerne af vasketøj herhjemme har nået nye højder og der ikke lige var andre bukser kom de så frem igen og nu kan jeg ikke lade være med at smile over min lille bassemand med monster blenumsen (;

søndag den 11. juli 2010

Hjæælp

Kære bloggere. Jeg har i irriterende høj grad været ramt af tekniske problemer herinde på blogger på det seneste. Nogle af dem er forsvundet af sig selv på mystisk vis, nogle af dem har jeg fundet en løsning på ved trial and error metoden, men tilbage er stadig et mystisk og irriterende tekniske problem, som jeg vil høre om nogen af jer kender og måske ved hvordan man kan løse.

Sagen er den at jeg kun kan vise ganske få af de der gadgets (billeder, tekst, blogrulle og alt det der som er ude i højre side af skærmen). Der har været mange flere billeder end der er nu. Når jeg går ind i det der "Design" som før hed layout kan jeg stadig se alle de gadgets som jeg har tilføjet men de er ikke synlige inde på bloggen.

Hvad mon jeg gør forkert? Kan nogen hjælpe???

Mens i spekulerer over dette problem kan i nyde synet af årets første jordbærhøst fra kolonihaven (:

mandag den 5. juli 2010

Sommerdage

Der er stille her på bloggen for tiden. Det skyldes simpelthen bare skønne fridage med solskin, havesysler, små sommerudflugter og glade unger. Her lidt billeder fra de sidste par dage.



Lidt syning er det også blevet til. Her en kjole til Lucca i fint vintagestof





Min lille glade dreng på sin første tur i tivoli.





Endnu flere blomstrende skønheder fra kolonihaven

Pink ladies

Jo intet nyt under solen her. Det er så klassisk men også så fint. Jeg elsker pink




About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009