mandag den 5. juli 2010

Sommerdage

Der er stille her på bloggen for tiden. Det skyldes simpelthen bare skønne fridage med solskin, havesysler, små sommerudflugter og glade unger. Her lidt billeder fra de sidste par dage.Lidt syning er det også blevet til. Her en kjole til Lucca i fint vintagestof

Min lille glade dreng på sin første tur i tivoli.

Endnu flere blomstrende skønheder fra kolonihaven

7 kommentarer:

 1. Dejlige billeder - og sikke en fantastisk kjole, Iben

  kh

  SvarSlet
 2. De er så flotte alle dine billeder! Og hvem der bare havde en kolonihave :) Indtil videre må jeg nøjes med 2 kvadratmeter fliser :( Men er trods alt selv lidt imponeret over hvor mange blomsterkrukker jeg har kunnet samle på så lidt plads :) Rigtig god sommer til dig og familie

  SvarSlet
 3. For en herlig sommerkjole du har laget! Flotte, fargerike stoffer :-)
  Og skjønne sommerbilder som gjør at jeg lengter ennå mer etter at sommerferien snart skal starte...

  SvarSlet
 4. Men vilken underbar klänning!!! Tyget är ljuvligt och kombon du åstadkommit är ju klockren!!! Smart modell oxå...är det egen design? Så söt din lille dreng är...han ser väldigt glad ut:)

  SvarSlet
 5. Simpelthen den fineste kjole jeg læge har set -
  Det ski godt gået!!
  HA en fantastsik sommer <3

  SvarSlet
 6. Sikke skønne billeder, Iben..:)
  Og fantastisk lækker kjole!! Du forstår virkelig kombinationerne..
  Ha' en dejlig dag..
  KH Anne

  SvarSlet
 7. Hej Iben, Tak for din kommentar :) Jeg er glad for at du kan lide det nye look! Min kæreste blev ret smigret, han er ikke grafiker, bare kreativ :) Du kan evt. kigge forbi hans blog www.samlerliv.blogspot.com. Med hensyn til kommentar-problemerne så er der rigtig mange herinde der har haft det samme problem de sidste par dage, men de mere garvede bloggere siger at det normalt går over af sig selv efter lidt tid :)
  De bedste hilsner
  Mejse

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009