søndag den 28. november 2010

Min øjesten

Mit hjerte bobler over af glæde og stolthed for min lille due har gjort sine første forsøg med nål og tråd og se bare en fin nisse hun har lavet.
 Jeg havde slet ikke overvejet at man faktisk godt kan lave små syprojekter med nål og tråd når man er 4 år, men det havde de heldigvis til den hyggelige julebasar på den lokale Steiner skole, som vi besøgte denne weekend.
Hun var skam også selv mægtig stolt og glad og jeg glæder mig allerede til forhåbentlig rigtig mange fælles sy projekter i fremtiden.
Og så et lille kig af vores adventskrans. Vi havde ik lige nogle materialer så det blev til mormors bageform, fyldt op med sukker, et par sleich dyr fra ungernes bondegård og et par lys med silkebånd på. Idéen fandt jeg i en bog fra Føtex´ tilbudshylder sidste år (:
8 kommentarer:

 1. Så dyktig hun er, lille jenta di. Og nissen ble utrolig søt! Og den adventstaken var jo bare lekker! Så flott med sukkeret!

  Ha en fin kveld videre.
  :klem:

  SvarSlet
 2. Hvor er det en fin nisse - jeg kan godt forstå at du er stolt. :)) Jeg kan tydeligt huske det fra mine børn var små og de havde mestret en ny ting.

  De kan så meget de små. Jeg er pædagog og har f.eks filtet små fugle med 3-årige i vuggestuen. De elskede det! Det var bare et spørgsmål om at gøre det i deres tempo. :))

  En god vinterdag til dig. :)

  SvarSlet
 3. Hvor er hun dygtig - nissen er så fin! Kan sagtens forstå I begge er stolte :-)

  SvarSlet
 4. Sikke en fin nisse - har du måske en skabelon til nissen?

  SvarSlet
 5. Vad duktig hon är! Kul adventsstake, den blev ju riktigt fin "man-tager-vad-man-haver" =)

  SvarSlet
 6. Jeg vil også frygtelig gerne bede om en skabelon - tænker at dér kan min 4½ årige måske også være med! :o)

  SvarSlet
 7. Tusind tak for de søde ord til jer alee og Ulla sikke en god idé med filtede fugle. Det kunne være det var det næste projekt til afprøvning herhjemme.

  Jeg har ikke sådan en decideret skabelon, men det er bare at tegne en cirkel på et stykke filt f.eks. ved at tegne uden om en tallerken og så dele den over i kvarte (så har man til 4 nisser..) og klippe et lille hul til hovedet, hvis det var til at forstå den forklaring (:

  Kh Iben

  SvarSlet
 8. Smart! Ja, det var da absolut til at forstå. Tak. :o)

  God december til jer!

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009