søndag den 21. november 2010

Jeg er her stadig..

Der har været stille på bloggen her de sidste uger. Det er såmænd ikke fordi jeg ikke har været forbi blogland. Jeg har læst og beundret og nydt en masse skønne og inspirerende indslag rundt omkring hos mange af jer, selvom jeg ikke rigtig har fået lagt en kommentar.

Sagen er den at energiniveauet her er lidt lavt. Synes til tider det er lidt af et puslespil, at få hverdagen til at gå op i en højere enhed og være god på job og studier, nærværende mor der har tid til at lytte og lege, komme ud i det grønne og lave sund og lækker mad, foruden være en god kæreste og veninde og sidst men ikke mindst presse nogle af de små skæve og kreative projekter ind i hverdagen, som gør at det hele bliver lidt mere farverigt og sjovt.

Denne her årstid er ikke min gode ven og de gange jeg har haft lidt bloggeri på hjerte, er det forsvundet i manglende energi eller selvkritik..

Nuvel, nu er jeg jo den største fortaler for, at det der bloggeri skal komme fra hjertet og når man har lyst og således ikke nødvendigvis fordi man har lavet noget særligt ekstraordinært, kreativt eller spektakulært (selvom det da naturligvis altid er overordentligt inspirerende at kigge forbi et sted, hvor den slags er foregået). Når bloggeriet kommer fra hjertet og af lyst er det i min verden netop en af de små projekter der skaber glæde og energi, så jeg stiger langsomt op på hesten igen

I går da jeg var på loppetur faldt jeg over denne skønne bog til bare 5 kroner. Stor var glæden for netop denne bog ar været fast inventar ved jule klippe-klistrebordet i min familie da jeg selv var barn, så det var et dejligt gensyn. Den er så fin og fyldt med skønne og hyggelige juleprojekter og idéer til kreagøren med store og små børn. I går lavede jeg filtfugle til juletræet fra bogen, mens Lucca klippede kort og snefnug. Her til aften har vi lavet stjernelanterner som nu står og spreder lys og varme i vindueskarmen.

12 kommentarer:

 1. Ei, hvor sjovt at du også netop har fundet en af disse bøger! Og tænk at du allerede har lavet noget så fint fra den!

  SvarSlet
 2. Ej hvor en sød lille fugl:-)

  SvarSlet
 3. Hej Loppe
  Ja genbrugsbikserne rundt om i landet har rigtig fundet de gode julesager frem, så mon ikke der er mange af os der har hang til gør det selv og nostalgi bliver indehavere af den fine bog i disse dage (:

  Hej Julie
  Tusind tak skal du have. Den blev lidt tykøjet da jeg ikke kunne finde noget broderegarn, men måtte lave øjnene med uldstrikkegarn, men sød det blev den da alligevel (:

  Kh Iben

  SvarSlet
 4. Iben, det er jo et skønt indlæg - jeg kan sagtens følge dine tanker. Det er bare en prøvelse,at få alle ender til at nå sammen og samtidig udstråle overskud...her hos mig har de sidste 5 uger været et hektisk helvede (har ikke overskud til at beskrive det nærmere lige her - det gør simmpelthen for ondt), men heldigvis er der også små oaser i hverdagen, som fylder ens sind op med glæde og overskud - sikke langt man kommer på et lille boost :)
  Jeg nyder til fulde at følge din blog - lad fortsat lysten drive værket og pyt så med at der ind imellem går lang tid.....fantastisk stjerne lanterne - Den er en rigtig hyggespreder!
  Kh Anne Dorte

  SvarSlet
 5. Oh, sorry. I came back to email you about your Christmas stocking. I have been very busy and forgot! Could you put up your email address again and I'll come back and write it down and email you about a stocking?

  Carmel

  SvarSlet
 6. Jeg vil hellere læse et ærligt indlæg end 10 der er skriblet afsted "fordi man bør".

  Og hvad er det for et bør? En blog skal være et hyggested, ikke en pligt.

  Dejlige lanterner I har fået lavet.
  Kan godt huske bogen. Sådan en har jeg også haft i mit barndomshjem. Måske man skulle holde udkig efter den på ny.

  Mvh,
  Synne

  SvarSlet
 7. hej Iben

  er helt vild med din lygte - er de svære at lave :) - fuglen er også fin .... hvor heldig har man lov at være.... at finde liiige den bog :) mht. til kreativitet- humør og energi - ja så er vi desværre mange der ikke er så glade for den mørke tid.... men lidt kreativt er vist bedre end ingenting :)
  kh

  SvarSlet
 8. Känner så igen mig i det du skriver!!! Hur får man det att gå ihop...alla roller man har...å samtidigt hitta lite tid bara för sin egen skull? Skönt att höra att någon annan är i samma sits:) även om det inte är så roligt direkt... Filtfågeln är ju sååååå fin å boken ser himla kul ut:)

  SvarSlet
 9. Så flott at du skriver et sånt innlegg, det er nok sånn for de fleste:)Det er bare så godt å høre at andre også har det sånn!Blogging skal minsanten være en overskudds-sak, og ikke noe press involvert:)
  Nydelig fugl, jeg har også funnet oppskrift på sånne fugler i en håndarbeidsbok fra 70-tallet.Det er så mye fin julepynt fra den tiden!
  Ha en flott kveld!

  SvarSlet
 10. Tusind tak for de søde hilsner. De varmer og jeg er rigtig glad for hver og én af dem.

  AnneDorte:
  Åh nej da. Jeg er rigtig ked af at høre at alt ikke er dom du gerne vil have det derhjemme. Nu bliver jeg jo helt bekymret og håber bestemt ikke der er noget alvorligt galt ):
  Tusind tak for din søde besked på FB. Blev rigtig glad for den og jeg vender lige tibage til dig snarest.

  Dear Carmel
  No reason to apologize. I know everything about being busy and forgetting everything (; I had a really great time looking inside your very nice blog. Loved it! My email is ibenc@hotmail.com

  Hej Synne
  Jamen jeg har det helt på samme måde. Mener heller ikke de bedtse blogs er dem som bliver oftest opdateret og du har så evigt ret i at bloggen for langt de fleste af os netop er et hygge og fristed, hvor bør og skal ikke skal diktere dagsordenen (:
  Sjovt du også har haft Bo bedre bogen i dit barndomshjem. Den har vist været lidt af en bestseller i halvfjerserne.

  SvarSlet
 11. Hej Marianne
  Ja lidt kreativitet er nemlig bedre end slet ingenting og selv de mindste projekter kan kaste et dejligt lys over en lidt for travl og mørk dag og det er da skønt.
  Tak for roserne til fuglen og stjernelanternen. Nej den er ikke svær at lave men lidt tidskrævende. Du skal bruge 12 sekskanter i f.eks. kraftigt akvarelpapir og så kan du næsten regne resten ud ved at se på fotoet og jeg vil også gerne prøve at komme med en bedre forklaring, hvis du gerne vil have det (:

  Hej Helena
  Det er dejligt at høre at der er andre kreative kvinder og mødre der kan genkende følelsen af at tiden og kræfterne ikke slår helt til og at ambitionsniveauet nogengange må laves om efter dagsformen (:
  Faktisk fandt jeg hele 2 af den fine bog så pønser på en lille julegiveaway med bl.a. den ene bog.

  Hei Andreasgallen
  Tusind tak for din søde hilsen og ja jeg tror de fleste af os kender følelsen mer eller mindre. Sjovt at du også har fundet en 70er bog med lignende fugle. Kunne være sjovt at se billeder af dine fugle (:

  De bedtse hilsner fra Iben

  SvarSlet
 12. Hej Iben..
  Dejligt at høre fra dig:) Men har det som de andre.. Hellere indlæg fra hjertet og måske med noget på hjerte end halvhjertede skriblerier..
  Man kan jo også selv mærke, når man får sendt noget halvhjertet afsted - det er heller ikke tilfredsstilliende på samme måde..:)
  Årstiden er heller ikke lige min favrit, hvad angår overskud - men heldigvis er der andre fordele;)
  Men skønne kreating og virkelig hyggelig bog..
  Nyd sne-eftermiddagen..
  KH Anne

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009