fredag den 26. november 2010

Fridag
Stille opvågning uden vækkeur, pandekager, gode oste, kaffe og leg. Og så er det oven i købet snevejr og snart weekend. skønt!

3 kommentarer:

 1. Hav en rigtigt dejlig week! Jeg savner indlæg fra min yndlingsblogger!!... jeg har læst de forrige, og har bare ikke fået skrevet tilbage... men jeg kender til det med den manglende energi om vinteren, og til hvordan man bare ik får gjort det man gerne ville...
  Hvis jeg så ellers drak kaffe, ville jeg have elsket at drikke en kop med der imorges i snevejret i indre århus!...
  Hav en rigtigt go week Iben..
  Kram herfra..

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det bare hyggeligt! Dejlige farver på billederne. God uge til dig :)

  SvarSlet
 3. Rakel
  Tusind tak for den søde hilsen. Blev meget glad for den og rart at høre jeg ikke er den eneste der fra tid til anden bliver ramt af manglende energi og ja det ville da have været skønne om du havde joinet kaffedrikningen i snevejret (:

  Gowry
  Tusind tak for hilsnen til dig også. Nu kiggede jeg jo selvfølgelig lige forbi din blog og jeg kan næsten regne ud at vi læser på samme studie og oven i købet på samme semester. Sjovt (:
  Rigtig dejlig blog du har. jJg nød at kigge forbi og også rigtig god uge til dig på pædiatrisk (oooh hvor jeg savner pædiatrisk nu jeg træder mine daglige fodspor på gerontopsyk. for tiden /: )

  Kh Iben

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009