tirsdag den 8. juni 2010

Fantastisk kunstner, fantastisk blog og en endeløs liste af must haves

Jeg bliver ganske simpelthen nødt til at invitere jer indenfor og kigge hos en fantastisk dygtig, kreativ, farverig og vild inspirerende blogger, nemlig hollandske Nina Invorn. Jeg har længe og længselsfuldt savlet over hendes lækre keramik og grafik på hendes shop på Etsy.

Indtil videre er det desværre kun blevet til drømmerier, men højest på vores ønskeseddel til vores forestående bryllup i August står noget af hendes fine keramik. Hvilket smukt minde om vores bryllupsdag ville det ikke være med en de fine fade med teksten "Love" eller "Oui". Jo man kan tilmed få en tekande eller tallerken med ordet "ja"

6 kommentarer:

 1. Nøj hvor er det fint... virkelig meget nøj! Det er altså også en virkelig skøn blog du har dig her - glade varver gør glad. Tak for det!

  SvarSlet
 2. Åhhh underbart porslin!!! Man blir ju lycklig bara av att titta på det:) Gratulerar i förskott till det förestående bröllopet!

  SvarSlet
 3. Wow!!! Det er super fint - skønne kombinationer.

  SvarSlet
 4. Ejjj hvor er det noget hamrende lækkert keramik, død lækkert design! Fantastisk gode gave ønsker til jeres kommende bryllup, romantisk! Iben det er en skønneste blog du har skabt, elsker at kigge forbi ;-)

  SvarSlet
 5. Ja det er så fint så fint. Man kan ikke andet end at smile og blive lidt varm og hjertet af så skønt, humoristisk og originalt design vel?

  Hvor hyggeligt at du også har fundet vej herind i blogland AnneDorte. Jeg har faktisk lige siddet og smilet over det søde billede jeg har her på min computer af din skønne datter ude i sneen med pusteblomstkjole og masser af fine smykker (: Jeg savner jo rigtig meget jer allesammen fra TS, så det er så skønt så skønt at mange af jer faktisk også er herinde, så vi fortsat kan dele snik snak og gode råd om lækkert børnetøj og andre lækre sager (:

  Kærlig hilsen Iben

  SvarSlet
 6. uhh...så fint og sommerligt ;)

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009