onsdag den 2. november 2011

Åndehul

Der er meget stille herinde, jeg ved det godt... Stilheden skyldes ud over det ualmindeligt dårlige fotovejr skam bare den årlige eksamenstravlhed, som i år er lige nummeret travlere end den plejer. Jeg er i mere end én forstand ved at være temmelig tæt ved at kunne se enden på det her læseri, for ud over at det nu hedder 1. semester, så hedder det altså også juleferie allerede 9. December. Uh det bliver så skønt. Jeg savner min frihed og ikke mindst min familie og glæder mig som et lille barn til julemåneden hvor vi bare skal slappe af og hygge.

Nuvel men i mellemtiden læser og læser jeg og så er det altså dejligt med et lille åndehul i form af en aften ved symaskinen. Kjolen her er til Anne Dorte s datter Signe Marie. Mange mange kjoler har jeg syet til den lille nu ret store pige gennem årene. Vi startede vist i str 86 eller noget og nu hedder størrelsen 128. Det er hyggeligt stadig at få lov til at sy til de små "stamkunder" selvom butikken er lukket for  mange år siden. Er meget rørt og beæret over de små piger og deres mødre der stadig hænger på og gerne vil have lidt pusteblomster i garderoben. Dét er da solskin på en grå Novemberdag (:


Detaljer fra mit sybord. Den gamle målestok har fulgt de syende kvinder i min familie i generationer og stammer oprindeligt fra min mormor og morfars butik.Signe Maries rgenbuekjole og ja det ér bare ikke fotovejr i dag, så beklager kvaliteten


Samme model, men til en anden lille pige. Se venligst bort fra knatebåndet som endnu ikke er afsluttet (;


Og én til min egen yndling


Har sørme også haft tid til at lave en højtaljet nederdel til mig selv efter Trines AKA Groovy Mamas tutorial. Bemærk lige det fine stof med sikkerhedsnålene. Er det ikke bare skønt?


Bukser bruger vi jo ikke herhjemme. De her er til min venindes datter, som elsker bløde bukser

14 kommentarer:

 1. Skønne sager du får syet ind imellem! Du har helt ret i at sikkerhedsnålestoffet er skønt - der er lidt blid punker over det ;)

  Dejligt at det er til at se en ende på læsningen :) Håber at eksamenen går godt!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Dejligt at se et indlæg herinde! EEEEELSKER bare dine billeder - de er så fine og stemningsfyldte. Knæk og bræk til eksamen herfra :)

  KH Anna

  SvarSlet
 3. Så flot det er, med ærmer i regnbue. God teknik og virkelig fed effekt (men det må da være så tidskrævende...?)
  Skip den dårlige samvittighed i forhold til ikke at få skrevet - det kender vi alle, nogle gange har døgnet bare ikke timer nok :0)

  SvarSlet
 4. Kære Iben

  Du har fuldstændig ret...sprang lige over hvor gærdet er lavst til morgen...min søn havde på hans værelse i Århus en stjerne magen til din, helt magen til...sydskolen ? Nå men jeg vidste det lå på min blog ca halvandet år tilbage ?? Kunne ikke finde det i billeder MEN så googlede jeg da lige og tog det, troede faktisk det var min egen...men kan se nu at det var det slet ikke.
  Nok om den forvirring jeg har rettet ;-) Tak for "lån" og god fornøjelse med eksamenslæsningen ....har selv taget hele den tur :-)

  KH

  SvarSlet
 5. Super dejlig kjole!
  Og skøn blog du har :-)

  SvarSlet
 6. Sikke en skøn farverig kjole. Nederdelen er også bare fin... Hvorfra har du det skønne stof med sikkerhedsnålene?

  SvarSlet
 7. Åh, altså Iben - du formår altså at skabe de mest indbydende kreationer. Vi vil se dig i nederdelen :-)

  Kram

  SvarSlet
 8. Det er bare så fint håndværk :)

  SvarSlet
 9. Hei.
  Fant din blogg i dag, og for en fantastisk blogg ! Jeg elsker farger, og de var det mange av her. Håper du synes det er ok at jeg linker til deg i min egen blogg.

  SvarSlet
 10. Du laver bare de fineste kjoler !!!
  God jul :-)

  SvarSlet
 11. Oj vad mycket fint det fanns här! Hit kommer jag absolut tillbaka! Gott nytt år!

  SvarSlet
 12. hello,

  wat a lovly dres.I like it1.

  greatings send you Conny

  SvarSlet
 13. Hittage just till din blogg och den är ju underbar! Räkna med att jag kommer kolla in här fler gånger! : )

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009