lørdag den 27. august 2011

kolonihaveliv

17 kommentarer:

 1. Du får mig til at drømme om et kolonihavehus. Det er præcis som mit skulle se ud. Er vil med alle de gode sager på køkkenhylden. Fine puder med det lyseblå stof fra IKEA, jeg har det også liggende.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 2. Årh for hulan hvor er det nogle lækre billeder - Jeg elsker det hele farverne, stemningen og miljøet - I want one too..!

  SvarSlet
 3. Hold nu op, hvor ligner det bare et sted man har lyst til at slå sig ned!!! Er vild med køkkenet og det rød/hvid ternede forhæng. Totalt gennemført kolo-stil!
  Super lækkert - kan godt forstå i bor der hele sommeren :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare hyggeligt og afslappet ud. God stil!

  SvarSlet
 5. Det ligner noget man kun tør drømme om at få engang! :D

  SvarSlet
 6. Dejlige dejlige billeder Iben.. Super lækkert.. :) Og du fik latyrus i år også ? :)

  SvarSlet
 7. Ej nu opdager jeg lige noget sjovt.. På mit spisebord ligger lige nu samme dug som på dit, akkurat samme stage med samme mønster og det hele, og den musselmalede kande står der også lige i dette øjeblik, min kande dog uden blomster men med drikkevand... Det sgu da lidt sjovt.. :)

  SvarSlet
 8. Sikke fantastiske billeder....ren fornøjelse for sjæl og øje...:)

  SvarSlet
 9. hvor ser det hyggeligt ud!! Farverigt og dejligt!!

  SvarSlet
 10. Monika: Tak skal du have. Jeg havde også drømt om en kolonihave i mange år inden det endelig lykkedes. Denne her er vores egen og er stort set også alt det vi havde drømt om, selvom der jo altid er nogle ting man gerne ville forandre hvis tiden og pengene var til det (: Det blå ikea stof er nemlig rigtig fint, så du må da bare have gang i symaskinen (:

  Dorthe
  Tusind tak. Du må da simpelthen skrives op på en kolonihaveventeliste. Vi var kun skrevet op i 3 uger inden vi fik vores skønne hus, så det er ikke altid så svært som man skulle tro at få fingrene i (:

  Ulla: Ih tak. Det ér også bare et dejligt hus og ja køkkenternene er jo obligatoriske selvom jeg sådan set selv er så træt af dem og har lsyt til at skifte dem ud med noget gult. Bar en af de der projekter som man aldrig kommer til på to do listen (; Jeg kan egentlig også godt mærke at lysten til at flytte tilbage til 2 værelses lejligheden og efteråret heller ikke frister heeelt vildt meget.

  2 x Julia. Tak tak til jer også. Er meget glade for i kan lide det.

  Rakel: Ja, den der staude Lathyrus bliver vildere og vildere hver år og jeg tænker ofte på dig når jeg tager en buket ind. De er ikke til at undvære og jeg kommer lige til at huske hvor færdig jeg var af irritation da manden flåede dem op det første år, hi hi.

  Ja det er lidt sjovt sammentræf, men helt tilfældigt er det nu ikke for dugen har du skam åbnet mine øjne for og jeg havde aldrig selv faldet for den dér på rullen i Imerco hvs ikke du havde vist billeder af den i udslået tilstand, så den kan jeg takke dig for og med porcelænet kan jeg se at vi 2 deler præcis sammen smag, hvilket jeg også ofte har smilet over når du har vist nogle af dine lækre sager frem for vi har godt nok mange sammenfald dér. Den lille megamussel kande er én af mine yndlingsting, både til vand, varm kakao og blomster. Dette efterår er det den lille Elements kande fra Royal Copenhagen der står højest på min porcelæn ønskeseddel (:

  Anne Dorte: Tak for de søde ord om billederne. Det er temmelig farverigt ja og manden min er også ret tilfreds med at jeg får levet min farvetrang ud i sommerhalvåret så han også kan få lov at bestemme lidt hjemme i lejligheden om vinteren (;

  Retro Couture: Tak tak. Jeg kan ikke besøge din blog mere?.. mystisk

  SvarSlet
 11. Sådan skal en kolonihave se ud!

  SvarSlet
 12. Hold da op, for nogle flotte billeder - er helt vild med det lille køkken! WOW siger jeg bare :)

  SvarSlet
 13. Hvor skægt med dugen, ja og også porcelænet.. men vi må bare erkende at vi er ret ens hvad det angår.. det synes jeg er ret fint, og sikkert derfor jeg elsker at læse med inde hos dig.. :) Er det en staudelatyrus du har?? Hvor har du fået den, på planteskole? Jeg har dem jeg selv forspirer og sætter ud hvert år, men det andet er da meget nemmere.. ? :)

  SvarSlet
 14. Wauw hvilket vidunderligt sted der bare emmer af lykke og hygge. Sikke et væld af skønne sager godt mixet sammen!

  SvarSlet
 15. ich liebe ihre dekoration und die schönen farben!!! liebe grüße, angie

  SvarSlet
 16. Så utrolig mange flotte farger! Dette ble jeg glad av :)

  SvarSlet
 17. super hyggeligt kolonihavehus.

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009