torsdag den 25. august 2011

er det en fugl, en fisk eller?..Nej det er såmænd en cowboy og en pirat, som har kidnappet en indianer i deres topfunky gule Toyota bil (; En del af et større scenarie iscenesat af husets 2 et halvt åring. Playmobil.. I love it

Selvsamme funky Toyotabil (som i øvrigt er fundet til storskrald i vores gade) har haft et travlt dagsprogram. Tidligere på dagen har størstepigen og hendes veninde haft gang i det helt store blomsterorgie. Hun er meget optaget af blomster og at lave buketter og små anretninger -tydeligt inspireret af de små fint anrettede offergaver lavet af blomster og meget andet godt, som hun har set overalt under sommerens rejse til Indonesien.

Nuvel det er måske ikke lige til at se det men det her er altså en kirke?!.. Hvad en påskekylling på en tallerken, en hest med en tallerken på ryggen, en indianer, 3 smølfer og et sminkebord laver dér ved kun de 2 tøsepiger.

Den 5åriges fantasi er et fyrværkeri af kreativitet, improvisation, poesi og impulsivitet. Så fint

3 kommentarer:

 1. skønne, skønne billeder - sådanne billeder er så absolut, efter min mening, de aller bedste af slagsen :o)
  Og så dejlige kreative børn du har, det må have været en skøn dag, og måske givet lidt ekstra smilerynker???

  Ha' en god weekend.
  Jill

  SvarSlet
 2. Det er bare så fint og særligt de lege man kan observere hos ungerne.. Frederikke leger stort set ikke med den slags ting, altså små ting barbie, playmo, lego, dukkehus og sådan, det er bare ikk lige hende.. Til gengæld leger hun tit børnehave, hun er pædagogen og dukkerne og bamserne er børnene Og Carl Emil er ofte også et barn.. El også leger hun kontor og tegner og skriver og ringer rundt og laver aftaler.. det er også lidt sjovt.. :)

  SvarSlet
 3. Det er da klart at indianere har taget krigsmaling på så han Ian være præst, og hesten har læsset blomsterne af fadet og det er nu døbefonten.. hedder det egentlig det? Så lækre billeder af jeres hyggelige kolonihavehus. Og du syr altså nogle rigtig flotte og inspirerende ting :-)

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009