mandag den 29. august 2011

Høst

Selvom vores have er temmelig forsømt og bærer præg af at vi har været ude at rejse en stor del af sommeren, vokser det hele ganske velvilligt og inde bag tidslerne og mælkebøtterne gemmer der sig farverige og lækre sager som smager af sommer og sol. En smag der godt kan lyse lidt op på sådan en blæsende kold Augustdag. 

I drivhuset går det også over alt forventning. Min bror der er passioneret chili entusiast gav mig en bakke med forskellige hjemmefrembragte småbitte chilier i foråret og det er lidt sjovt at se alle de forskellige farver og former der folder sig ud i drivhuset nu. Faktisk har vi så mange chilier at vi slet ikke kan nå at spise dem, så nu ryger de i poser i fryseren så er vi vist forsynet vinteren igennem. 

Nogen der har nogle lækre chiliopskrifter? Så modtages de med kyshånd (:

Den fine hjerteskål er et af mine nyeste loppefund, men allerede en yndling, som i dag tjener som tomatskål. Er den da ikke bare skøn?

2 kommentarer:

  1. Camilla Plum er altid god for nogle opskrifter, prøv at se disse links:

    http://www.dr.dk/DR2/camillaplum/Mad_der_holder/Opskrifter/2009/uds_5/20090825155457.htm

    http://www.dr.dk/DR2/camillaplum/Mad_der_holder/Opskrifter/2009/uds_7/20090917133022.htm

    SvarSlet
  2. Fine ting du har fundet, og rigtig fine billeder der er bare høst stemning.

    SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009