torsdag den 13. januar 2011

Zzzzzzzzzz

Kl. 20 "Godnat og sov godt"
kl 22 "Mooooooar, jeg er tørstig"
Kl 24 "Moooooar, jeg skal tisse" efterfulgt af "Mooooar, der er ikke mere toiletpapir"
i seng igen...
Kl 02 "Mooooooar, jeg har ondt i øret"
Op i dobbeltsengen med klynkende barn, der slet ikke kan finde ro og efter en time ind i egen seng igen med nu lidt mindre klynkende barn..
Kl 04 "Mooooar, jeg har det altså slet ikke spor godt i mit øre"
Kl 06.15 "Godmorgen mor, skal vi ikke trække gardinet op så vi kan se skraldebilen"

Pyyyh jeg er helt smadret nu, men søde er de jo når de ligger der i strålende morgenhumør og tilsynladende ikke selv har skyggen af tømmermænd efter nattens strabadser og så kan man jo sidde her og forsøge at samle sig om at læse og gabe og undre sig over hvorfor pokker det aldrig er Far de kære små kalder på om natten....


5 kommentarer:

 1. Uf sådanne nætter kan bare slå én helt ud af kurs dagen efter. Håber der er friskhed og ingen der har ondt i øret idag.
  Peace, T

  SvarSlet
 2. Uha, det kræver masser af kaffe...STÆRK kaffe ;O)

  SvarSlet
 3. Ja man kan sgi godt være lidt rundt på gulvet efter én af den slags nætter, men heldigvis har der ikke været mere medøret siden, så jeg skal ikke klage (:
  Tak for de søde ord om mine små og god weekend til jer

  Kh Iben

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009