fredag den 21. januar 2011

Hep hep hep

Det er nok til at få øje på, at der ikke bliver foretaget noget kreagøren herhjemme for tiden. Det er dybt frustrerende at skulle bruge tiden på eksamenslæsning, når idéerne står i kø og det kribler i fingrene for at komme igang med at sysle med nogle lækre materialer og klare forårsfarver.

Jeg prøver desperat på at heppe mest muligt på mig selv så jeg forhåbentlig netop kan nå at komme over målstregen til Tirsdag morgen, hvor den står på eksamen i Almen medicin og klinisk socialmedicin.

Nuvel men der skal jo også være pauser til ligesom at fordøje alt den viden og sådan én har jeg tildelt mig selv her til aften. 

Resten af familien er taget på bedsteforældrebesøg, så jeg nyder en af de sjældne stille aftener i sofaen med X-faktor, urtethe, chokolade og strikketøj. Tja faktisk havde jeg lidt glemt at jeg havde gang i det her strikketøj, som gerne skulle ende med at blive til et halstørklæde inden sommer, så fra på Tirsdag må der heppes lidt på strikkefronten i stedet. Kan næsten ikke vente....


8 kommentarer:

 1. Hep hep, jeg hepper på tirsdag!! Der skal også være plads til pauser :) Kender godt det med kriblen i fingrene, mens man læser. Men kan godt være lidt svært at tage sig sammen på den anden side alligevel ;)

  Kh

  SvarSlet
 2. Skønne skønne farver, hvilket mærke er garnet?
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 3. Halsduken ser alldeles underbar ut!!!! Vilken lyster i färgerna...den kommer att bli superfin!!! Lycka till med din examen:)

  SvarSlet
 4. Tak tak for supporten Anne og tillykke med din egen nyvundne frihed, weeeeeeh! Og ja når man kommer om på den anden side er der somme tider helt udsolgt og så er bare tilbage at slappe af. Håber din eksamen gik godt?

  Tak skal du have charlotte. Garnet er naturuld fra hjertegarn. Det er sådan et dejlig hurtigt garn. Lige noget for min tålmdighed (:

  Kh Iben

  SvarSlet
 5. Ønsker dig al held og lykke på tirsdag :)

  Sikke nogle skønne farver, du har valgt til dit strikketøj!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Det er altså vidunderligt med en alene aften bare en sjælden gang imellem. Det tror jeg ski' alle har brug for (:
  og unger samt mand har helt sikkert også nydt aftnen *G*, altså det har jeg ihvertfald erfaret at mine gør!
  Pøj pøj på tirsdag!!!!!

  SvarSlet
 7. Tirsdag skal hurtig komme og så kan du komme igang med pindene igen:-)
  Pøj Pøj, knus

  SvarSlet
 8. Tusind tak skal du have Mirjam Theresa. Held og lykke kan jeg ihvertfald godt få brug for (:

  Kære Anne Dorte
  Ja det er bare fantastisk at kunne få lov at se X-faktor i fred og ikke dele slikket med nogen og bare være heeeeelt egoistisk. Jeg er sikker på at resten af familien også hygger sig fint uden mig. Det er dejligt (:
  Og tusind tusidn tak for din mail. Jeg er så ked af at jeg ikke har fået svaret dig, men jeg tænker rigtig meget på dig og jer og håber inderligt på alt det bedste. Jeg er i øvrigt 2 milimeter fra at søge en stilling i Hammel... skal bare lige tage mod til at tage springet og skyde mit studie iendnu mere ud....

  Kære Mette
  Ja dagen kommer førend jeg aner det og så skal der kreagøres, jubiiii (:

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009