fredag den 14. januar 2011

God Fredag

Rigtig god weekend til alle jer derude. Med sådan et gråt vejr udenfor er der ekstra grund til at starte weekenden med et sødt indslag (;


7 kommentarer:

 1. Wauw en SMUK kage :)
  Og fastelavnsbollerne ser også ret så lækre ud.

  SvarSlet
 2. Man bliver jo rigtig lækkersulten, når man ser de billeder. Man skal ikke læse din blog på tom mave;-)

  SvarSlet
 3. Jeg er nu også ret hooked på kagemanden i træ-hvilket mærke er det?!:-)
  Den er nok også lidt sundere end de andre, hihi...

  SvarSlet
 4. øj det ser godt ud, bliver jo helt lækkersulten.

  God weekend

  Marlene

  SvarSlet
 5. Hi hi, nej det kan godt være lidt farligt at kigge forbi på tom mave herinde. Tusind tak for jeres søde kommentarer. De´t var jo bare endnu en sødhedsfaktor at starte weekenden med. Skønt (:

  Fie, kagemanden er fra Maki. Den er ret sød omend jeg faktisk synes at kagemand/konerne fra AM leg er endnu sødere. Se evt mit tidligere indlæg om netop disse skønne trækagemænd.

  God lørdag og de bedste hilsner fra Iben

  SvarSlet
 6. Jep, jeg læser også til læge ;) Men du er vist i Århus?
  De ting jeg skal op i nu her er vildt spændende! Men puha, jeg er godt nok lige lovlig presset. Underviste i noget 3. semesters anatomi i løbet af efteråret, så i 2 måneder var det det eneste jeg nåede. Det koster nu og prøver lige at kæmpe mig igennem, så jeg kan bestå og være færdig med fase 1. Men de du skal op i gruer jeg lidt for. Men det går nok et par år endnu, er desværre kun på 5. semester, da jeg lige var et smut omkring et andet studie først.

  SvarSlet
 7. Jeps, jeg er i Århus (:
  Åh ja, man bliver hurtigt presset hvis ikke man har været med fra semestrets start (og det har jeg tilfældigvis aldrig). Har selv arbejdet på et mindre forskningsprojekt og arbejder nu på forhåbentklig at få en publikation ad af det, så her er det også alt mulig andet end eksamenslæsningen som tiden er blevet brugt på /: Nå men erfaringsmæssigt går det hele jo som oftes fint alligevel, så skal vi ikke bare krydse fingre for det? (:

  Jeg var i øvrigt også lige omkring et andet studie forinde, så er også ved at være liiiiidt træt af at læse efterhånden..

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009