mandag den 25. oktober 2010

klippe og klistre på den nemme måde

I dag er eftermiddagen blevet brugt på at klippe og klistre.
Vores lokale legetøjsbiks havde fået en masse nye gør det selv kits hjem fra Djeco. Jeg kunne såmænd have købt dem allesammen men nøjedes med et papirsflyverkit til mindstemand og et mobilesæt til storesøsteren (ahremmm måske var begge dele allermest til mig selv for jeg elsker bare de fine spil og papirsæt fra Djeco)
De her sæt er ret geniale synes jeg. Ud over at de kan erhverves for en 50er, hvilket jeg egentlig synes er meget fair, er de bare så fine og indeholder alle de materialer der skal bruges til det givne projekt + en fin lille inspirerende bog med idéer. Rigtig gode til en dag hvor man har lyst til at klippe og klistre men ikke lige bobler over af idéer og overskud. Vupti sådan her får man det hele serveret lækkert og inspirerende og lige til at gå til.
Prøv lige at se hvor fine de er (:

9 kommentarer:

 1. Tungen lige i munden, når der skal klippes! Herligt!

  (Har sendt to mails til dig med min adresse, måske er de endt i spam-filter...?)

  Venligst Loppe.

  SvarSlet
 2. Hej
  Wauv - jeg bliver nødt til at spørge hvor du har købt den der "papirkugle" på billede nr 2 - er den også fra Djeco. Den er helt fantastisk sjov :)

  SvarSlet
 3. Øj øjøøøj. Det er da fedt...Og ja. Må da også lige høre, hvor du har de to papirstjerne-kugler fra!

  SvarSlet
 4. Hey
  Har fundet kuglerne :) og de bliver sendt allerede i dag - gæt hvad jeg skal lave i morgen :)
  Mon du har fået samlet dine?

  SvarSlet
 5. Nui, nogle lækre sager. Sådan nogle vil jeg skisme da tvangsindlægge mine børn til at lave :-). Hmmm - idé til advendtsgave, tænker jeg lige. Win-win situation.

  SvarSlet
 6. Loppe
  Ja det kræver fuld koncentration at betjene sådan en saks dér ;D Jeg har fået din mail igår og sendt en lille pakke afsted til dig nu. Håber meget den lander hos dig i morgen og falder i god jord hos mor og datter (:

  Jeanette
  Jeg købte sættene hos min lokale legetøjspusher -Børnenes Magasin i Århus. Den store kugle købte jeg ikke med selvom jeg var svært fristet. Synes det var lidt for åbelyst at der kunne 2 og 4 åringen sleeeet ikke være med. I de 2 andre sæt kunne jeg sådan nogenlunde overbevise mig selv om at det var for børnenes skyld jeg købte de lækre sager (: Er spændt på at høre (og måske se fotos af) hvordan det går med dit foldeprojekt. Den ser da lidt kompliceret ud ik?

  Frk hverdag
  Ja de er så fine. Mon ikke Jeanette vil løfte sløret for hvor hun fandt og bestile sættet med de store papirskugler. De havde dem som sagt hos min lokale pusher, men mon ikke også de kan findes i en netbutik. Måske Lirumlarumleg. De har ihverfald meget Djeco synes jeg

  Groovymama
  Ja de er bare fine ik? Det var da en superfed og hyggelig idé at give dem som adventsgaver. Et vaskeægte win win koncept som du selv siger ;D Jeg synes faktisk der var sæt til alle aldersgrupper. Der var også et riiiigtig fint et med noget fingermalingshalløj til de helt små. Var rimelig fristet men holdt mig i skindet i første omgang (:

  Kh Iben

  SvarSlet
 7. Taaaaaak for fin hue, som er netop lidt for stor, som jeg håbede på!
  Loppe. ;-)

  SvarSlet
 8. Selvfølgelig vil jeg løfte sløret, det var da egentlig også min mening da jeg skrev indlægget - www.gladeunger.dk :)
  Jeg regner med at den kommer i dag og så må vi se hvor kompliseret den er at samle, jeg synes den er superfin og kunne være fin at have hængende.
  Jeg skal nok give en anmeldelse på miin blog :-)

  SvarSlet
 9. Jeg fandt mange lækre djeco projekter hos olisan.dk bl.a. disse fine stjerner.

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009