tirsdag den 12. oktober 2010

En lille gave

Til en lille ny pige som jeg allerede glæder mig til at lære at kende. Lilla velourhjelm til at beskytte de små ører mod efterårskulden og matchende suttekæde. Håber hende og hendes mor bliver glade for sagerne (:


Da symaskinen ligesom var i sving fik jeg også lavet et par lækre sager til min egen lille basse. Jeg er normalt helt vild med de fede bluser fra Moonkids, der bare har den bedste pasform til mine unger. Men i år er jeg mere end almindelig skuffet over de kedelige farvekombinationer de har lavet, så nu har jeg slagtet en af de godt forvaskede bluser fra samlingen og syet et par bluser op i den elskede pasform i noget stof jeg selv har haft liggende længe og synes selv de blev ret fine. Glæder mig allerede til han kommer hjem fra vuggestue og kan prøve dem på.

15 kommentarer:

 1. Og iiiih for f.... da hvor er jeg træt af de små billeder her og vl blive lykkelig hvis nogen kunne forklare mig hvordan man løser følgende problem: Når jeg uploader billeder fra blogger kan jeg enten vælge dem som "ekstra stor" så har de den størrelse jeg synes er passende men så kan de ikke være inden i midterpanelet og højre side af billedet bliver derfor skåret af ):
  Hvis jeg vælger "stor" kan de godt være herinde men så bliver de så små som i dette indlæg og det synes jeg er for lille.
  Hjææææælp. Hvordan laver man sit midterpanel bredere, så der ikke er så meget spild plads udenom????

  SvarSlet
 2. Kan ikke helt hjælpe desværre - men hvis man klikker på billederne så kommer det store op. Du skal sikkert ind og justere bredden på din blog kan jeg tænke mig.

  PS! Fine ting du laver - sjove dejlige farver

  SvarSlet
 3. Sikke en lækker lækker hue!!
  OG trøjerne er da lige i øjet - jeg er helt tosset med den grønne..:)
  Mht billederne så tror jeg det er fordi din sidebar er for bred, at de ekstra store ikke kan være der.. Kan du et eller andet sted ændre på dens bredde..?
  Forresten så har jeg skrevet til dig under dine huer i din blogbutik - jeg er nemlig meget interesseret i sådan én.:)
  Ha' en dejlig dag..
  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Hej Iben
  Super fine ting, du syr!
  Du skal ændre på bredden af bloggen. Gå ind i design, layout og juster bredden. Hele bloggen skal være på 980 pixel og højre sidepanel skal være 260 pixel. Så burde det passe til billeder i den ekstra store størrelse. Håber det gav mening...?
  Hilsen Anne

  SvarSlet
 5. Kære Leia og 2 x Anne
  Tusind tak for jeres søde kommentarer og råd og vejledning. Når jeg går ind i det der design, layout og juster bredden, står der blot at denne funktion ikke kan anvendes på denne skabelon!?.. ):
  Så problemet er nok at jeg har brugt en skabelon fordi jeg ikke aner en dyt om html og alt det der, så kunne aldrig selv have lavet en pæn side med header og alt det der
  Så det kan godt være jeg bare skal acceptere at jeg enten må starte helt fra scratch og prøve at bygge min egen blog i blogger eller acceptere bredden som den er på denne her skabelon. Alternativet er sikkert at man skal ind og ændre i det der html og det kræver nok lidt mere end jeg magter

  Og Annchen, undskyld jeg havde overset din kommentar inde i blogbutikken, har lige svaret dig derinde men tror det allernemmeste er hvis du bare lige skriver mig en mail på ibenc@hotmail.com, så finder vi ud af det med størrelse og farver (:

  Kærlig hilsen Iben

  SvarSlet
 6. Nårh hvad, for nogle fine sager. Jeg er da helt pjattet med dine 'moonkids a la Iben'. Jeg har selv overvejet flere gange at slagte en aflagt Moonkids trøje for ja, de er bare så skønne i pasformen. Måske man skulle prøve?! :-)

  Kram

  SvarSlet
 7. Så lækre bluser du har lavet til din søn!

  Er det mon nogen du kunne finde på at lave flere af på bestilling?

  Faldt for lang tid siden for stoffet, men tør ikke kaste mig ud i strækstof som nybegynder :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 8. Nøj hvor er de fede de bluser. Er særligt vild med den grønne!! Som Mirjam skriver vil jeg også høre om du sælger på bestilling?

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Oh my god så lekre saker du syr!Du er kjempeflink:)Blir alltid inspirert av å kikke innom på bloggen din...

  SvarSlet
 11. Hvor ER de skønne - vil straks lede efter stof og prøve din idé af!!!

  SvarSlet
 12. Sikke nogle fede stoffer du har fundet til bluserne, og god ide med moonkids bluserne, det er nemlig rigtig svært at finde et mønster med god pasform til bluser ;O)

  SvarSlet
 13. Hej, vilken fin blogg du har. Titta in hos mig så får du en överaskning. http://www.kiiromi.se/

  /Mia ;)

  SvarSlet
 14. Kan man mon stadig købe så fint noget stof et sted...???

  SvarSlet
 15. Tak tak mange gange for de søde ord. Er meget glad hvis nogen er blevet inspireret til selv at gå i gang med at slagte yndlingsbluserne og lave nye skønne varianter af de gennemprøvede yndlingstrøjer.
  Julie og Mirjam, jeg vil gerne se om jeg kan finde stof og tid til en lille bestilling. Bare skriv på mailen ibenc@hotmail.com hvis i er interesserede.

  Kiiromi, jeg vil fluks kigge forbi bloggen din (:

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009