fredag den 2. marts 2012

Idag


Simpel morgenmad


Espresson til herren og cafe latte til fruen i huset


Farverige the og kaffedåser fra køkkenhylden


En pusteblomst der forhåbentlig snart lander hos Anne


Mindstemandens yndlingsperleplade, som stort set er i brug hver dag -Og ja de lysegrønne perler er yndlingsvarianten (;


Detlajer fra børnenes køkkenhjørne. Mexicasnke postkort og ananas tegning kreeret af en veninde


Lotusblomst på køkkenskabet


Fine billetter fra sidste weekends udflugt. Elsker måden de er stemplet på (:


Vasketøj i forårssolen


Omsider har jeg fået taget mig sammen til at sy nogle bukser til mindstemanden og både ham og jeg blev helt godt tilfreds med resultatet. Det er forøvrigt min vielsesring der ligger i nålemagneten. Jeg elsker den simpelthen. Den er smuk og rustik og håndlavet ud af fem omsmeltede vielsesringe fra ældre familiemedlemmer..


7 kommentarer:

 1. dejlige billeder :) den der espressomaskine er en som står højt på min ønskeliste... og din ring er da vidunderlig med så meget kærlighed i :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina. Den er altså også rigtig dejlig og vi bilder os selv ind at alle de penge vi sparer på ikke at gå så meget ud i byen for at købe smart kaffe retfærdiggør investeringen (: Og det er altså bare så dejligt når man kan sidde hjemme og arbejde (eller blogge eller noget..)og nyde byens bedste kaffe (:

   Jeg synes også det er så dejligt at ringen har en historie som min mand og jeg også allerede havde gennem mange år da vi blev gift. Det rustikke finish matcher vist meget godt vores forhold hvor der ehrhemm somme tider kommer lid buler og skrammer men det shiner helt skønt alligevel (;

   Slet
 2. sad også og sukkede efter sådan en ekspressomaskine... hm.. nå men skal lige høre hvor i Hadsten det der jernbane noget er ? I den gamle stationsbygning eller? (Gik i gym i Hadsten og har stået og ventet på bussen i 3 år i træk i flere timer.. :-) godt nok for snart 25 år siden... hm...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo den er bestemt værd at sukke efter den dejlige maskine og såååå dyr er den jo eentlig heller ikke når man tænker på alt det café man sparer og alle de ekstra besøgende der dumper ind efter en god kaffe (:

   Jeg hører lige manden ad vedrørende det der Hadsten modeljernbane museum, for det var ham og ungerne der var der i weekenden mens jeg nød en aleneweekend i københavn med gode venner (:
   De var alle meget begejstrede for stedet og både 3 og 6-åringen havde syntes det var skønt og fædrene havde nydt kaffen og svelle kagen..

   Jeg skal helt sikkert med næste gang (:

   Slet
 3. Hyggeligt ser det ud, god weekend:)

  SvarSlet
 4. Yeah... nogle skønne billeder, tak for at du deler dem med os!

  SvarSlet
 5. Skønne billeder! Mums til morgenmaden, kaffen og maskinen. Vi har en Rancilio, som vi er meget glade for. Det er bare alle pengene værd med sådan en maskine.

  Fede bukser!

  KH Tine

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009