tirsdag den 1. februar 2011

Gensyn med en gammel ven

Og her taler jeg selvfølgelig om min elskede symaskine. Efter at have læst og læst og nørdet og nørdet de sidste, hvad der føles som 100 år, faldt der sørme efter en dejlig vellykket eksamen hele 3 Fridage af til mig og jeg fik syet lidt kjoler i skønne forårsfarver i sidste uge. Jeg har en hel stak skønne metervarer som jeg købte hjem i efteråret og som bare har ligget og ventet og ventet på at der kom lidt tid og lidt inspiration forbi og det var skønt endelig at få muligheden for at sætte saksen i disse. Her lidt billeder af stoffer og kjoler. Der er forhåbentlig mange flere på vej (;16 kommentarer:

 1. Hvor er det dog nogle fantastiske smukke stoffer - elsker de mange farver :-)

  SvarSlet
 2. Fantastisk!Så flink du er, jeg har ikke ord...WOW!

  SvarSlet
 3. uuh, en smuk model...hvilket mønster, eller har du selv lavet det?
  KH Mia

  SvarSlet
 4. As usual ♥ ♥ ♥ X 100!!
  Kh

  SvarSlet
 5. Wayv hvor lækkert. Flot flot lavet. Vildt at du kan kreere sådan når dit hoved lige har været proppet med viden ;-) Jeg har efterhånden set det stof med mange farvede hjerter flere gange. Vil du afsløre hvor man finderdet skønne stof?
  Kh Ditte

  SvarSlet
 6. Tillykke med veloverstået eksamen, dejligt :)
  Har også selv lige fået resultat for sidste ex idag, og de er begge gået over forventning, så ganske glad.
  Dejligt at komme tilbage til symaskinen? :)

  Og ja, sikke nogle helt fantastiske stoffer!

  SvarSlet
 7. Ja man kan næsten kun blive glad om hjertet af alle de dejlige stoffer. Selv er jeg ihvertfald håbløst afhængig af mine stoffer og har mange mange flere end jeg nogensinde kan nå at bruge (;

  Mønstret er et jeg selv har tegnet ja, men det er jo rimelig simpelt så skulle være til at finde et lignenden tænker jeg. Stoffet med de multifarvede hjerter har jeg købt på www.buyfabricsonline.com, men det er mange år siden og jeg synes desværre ikke det ser ud som om de har det mere derinde? /:

  Tillykke med veloverstpet eksamen også til dig Anne. Skønt når det går over alt forventning. Tror da også det var velfortjent (:

  Kh Iben

  SvarSlet
 8. Så fint, og dejligt farverigt!

  SvarSlet
 9. Så nyyyydelige! Jeg eeelsker dem! Jeg liker godt stoffene du har også. Så flink du er :D

  SvarSlet
 10. Tillykke med en veloverstået eksamen :)

  Skønt at du igen kan hellige dig det kreative. God fornøjelse!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 11. Tak for Info omkring stoffet :-) Jeg kan heller ikke lige finde stoffet derinde, men det er da ellers et sted fyldt med lækkerier. Så tak for linket :-)

  SvarSlet
 12. Hvor er det skønt at skue, Iben - øjenguf for alle pengene.

  kram

  SvarSlet
 13. Hej Iben
  Nå, men så må jeg lige høre om de også kommer i blogbutikken og i så fald, hvad vil de koste i str. 2-3 år?

  Mvh Mia

  SvarSlet
 14. Hvor er i søde! Tusind tak for roserne og Ditts, glad for du måske kan bruge linket alligevel, det er nemlig et rigtig godt og ok billigt sted (:

  Mia, jo det kan da godt være de kunne komme i blogbutikken, hvis du er interesseret. De vil i så fald koste 300 kr plus porto, men du kan evt. skrive en mail til mig, hvis du er interesseret i en kjole (:

  Kh Iben

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009