søndag den 13. marts 2011

Dejlig eftermiddag

Kæresten er på job, størstepigen er ovre at lege hos en veninde og mindstemanden og jeg har haft en af de der sjældne eftermiddage hvor roen er til at mærke. Puslespil, kaffe, hygge og Aretha på computeren. Lige hvad vi trængte til. Mit hjerte havde nær sprængt et slag over af nostalgi og glædeligt gensyn da jeg fandt det fine puslespil med de 4 årstider i den lokale mødrehjælps genbrugsbutik. Det er så fint og bortset fra det gav det anledning til en masse debateren om årstider og vejr og mer "Moooar hvad for en årstid kan du egentlig bedst lide?"
"Moaaaar, hvorfor kan man egentlig ikke se vinden og kan den se os??"

Tjaa, Hvad skal man svare til det?
  
8 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud! Herhjemme er puslespillene også et stort hit :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. super skønne dybt koncentrede billeder af Kalle:) dejligt med sådanne dage
  kh♥

  SvarSlet
 3. Hej Mirjam Theresa og Marianne

  Tak for jeres søde kommentarer. Ja det er dejligt når ens lillebitte pludselig bliver så stor at han har tålmodighed og finmotorik til at sidde og fordybe sig og sysle lidt med nogle små projekter (:

  Kh Iben

  SvarSlet
 4. Jeg har netop googlet puslespil og "De 4 årstider", da dette skønne billed kom frem.
  Jeg havde sådan et puslespil da jeg var barn (er idag 30 år) og ønsker nu at min lille datter skal have sådan et.
  Er der mulighed for at du har lyst til at sælge? :-)

  Jeg ser frem til at høre fra dig.

  Mvh. Tine (tisk80@yahoo.com)

  SvarSlet
 5. Jeg kunne have skrevet det som Tine ovenover skriver ord for ord!! Jeg vil dog ikke spørge dig om du sælger det, men er mere interesseret i at vide hvem der har lavet det så jeg måske selv kan prøve at finde det et sted :-) (mannamahun@hotmail.com)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du fundet ud af navnet på pludslespillet og hvem der har lavet det :)? Så vil jeg også meget gerne vide det :)

   Slet
 6. Ej jeg leder med lys og lygte efter netop det puslespil! Vil du oplyse navnet på dem der har lavet det så vil jeg blive meget glad!
  Pernillehg@gmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg vil også rigtig gerne have oplyst navnet på pudslespillet og hvem der har lavet det :) hmmhelle@gmail.com. På forhånd tak!

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009