tirsdag den 12. april 2011

Forårsdag

Fantastisk dag i haven hos mormor og morfar. Vi har plukket blomster, fundet en lille mus, kigget på sommerfugle, danset og spillet fodbold og tegnet metervis af kridttegninger på gaden og sidst men ikke mindst gjort ikke så få super gode køb på det lokale loppemarked. Meget mere om dét senere.. (:












tirsdag den 5. april 2011

kjoler kjoler og atter kjoler

Ja herhjemme kører der en del kjoler gennem symaskinen i disse dage. Man kunne mistænke, at nogen havde været inde og snige lidt Substral i Lucca i nattens mulm og mørke. Ihvertfald vokser hun helt vildt og uhæmmet, så garderoben slet ikke kan følge med for tiden og det er jo dejligt nok for så har jeg en god undskyldning for at sy nogle nye kjoler (:

Her er lidt af de sidste nye frembringelser. Nogle af modellerne kommer også til salg i blogbutikken 
Så fik vi også årets sandaler i hus. Det endte med den samme gode gamle model som altid. Det kan da ikke undre nogen at den er blevet en klassisker for fin det er den. Jeg synes selv vi var ude i mægtig god tid i år, men endte alligevel med at få det sidste par røde sandaler i storepigens størrelse, som de havde i butikken?!.. utroligt








About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009