tirsdag den 5. april 2011

kjoler kjoler og atter kjoler

Ja herhjemme kører der en del kjoler gennem symaskinen i disse dage. Man kunne mistænke, at nogen havde været inde og snige lidt Substral i Lucca i nattens mulm og mørke. Ihvertfald vokser hun helt vildt og uhæmmet, så garderoben slet ikke kan følge med for tiden og det er jo dejligt nok for så har jeg en god undskyldning for at sy nogle nye kjoler (:

Her er lidt af de sidste nye frembringelser. Nogle af modellerne kommer også til salg i blogbutikken 
Så fik vi også årets sandaler i hus. Det endte med den samme gode gamle model som altid. Det kan da ikke undre nogen at den er blevet en klassisker for fin det er den. Jeg synes selv vi var ude i mægtig god tid i år, men endte alligevel med at få det sidste par røde sandaler i storepigens størrelse, som de havde i butikken?!.. utroligt
17 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig blog du har!
  Jeg har lagt mig som fast følger, for her vil jeg gerne kigge forbi igen:)

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine kjolerne.. Hvis dog bare jeg havde en datter som ville gå med mine, men det er vist ikke anstrengelserne værd.. :) Selvsamme røde sandaler har Frederikke også haft de sidste to år.. Skal man virkeligt ud og købe nu.. nu får jeg pludseligt lidt stress... :)

  SvarSlet
 3. .....hvor er de skønne, Iben - virkelig lækre, de kjoler.

  Sandalerne, ja - den gule udgave boede på Wilmas fødder sidste sommer. De bedste!!

  Kram

  SvarSlet
 4. For noen fantastiske kjoler! Er det du som har sydd (syr?) under merket Pusteblume?

  SvarSlet
 5. Hej Siri
  tak skal du have. Jeg er glad for at du kan lide min blog og har lyst til at følge med herinde. Jeg vil fluks tage et kig forbi din blog også for tror ikke jeg har set dig før herinde (:

  Hej Rakel
  Åh tusind tak skal du have for de søde ord om kjolerne. Hvor er det da irriterende for dig (og synd fro Frederikke, det skarn som ikke ved hvad hun går glip af) at størstepigen hjemme hos jer ikke rigtig gider det hjemmesyede mere. Men man må nok bare indse at det med at være blevet en stor børnehavepige betyder at man også har sine helt egne holdninger og det er jo egentlig meget godt at have (: Og ja det er sgi vildt med sandalerne. Måske er det kun her i byen at de bliver så hurtigt udsolgt. Det er det samme show med vinterstøvler og flyverdragter hvert år synes jeg /:

  SvarSlet
 6. Oioi så mange vakre stoffer, OG ikke minst kule kombinasjoner på kjolene! Ps. Bli gjerne med på giveaway hos meg om du kunne trenge flere stoffer.

  SvarSlet
 7. Hej Groovy (;
  Tusind tak for roserne du. Er rigtig glad for dem. Og ja de gule sandaler har vi også haf de sidste 2 år. De er bare så skønne, men for at forebygge at Lucca pludselig skulle stå nede i butikken og pledere for de guld og sølvfarvede tænkte jeg at jeg ligesom hellere måtte give hende følelsen af at have lidt indflydelse og følgeligt fik hun lov til selv at vælge mellem de røde og de gule ;D

  Hej Lille Rosin
  Tak for de søde ord om kjolerne og jo det er mig som syer under mærket Pusteblume (:

  SvarSlet
 8. Hei !
  Det er nogle nydelige kjoler/ håndarbejde du laver. Har lige kigget i butikken også, FLOT :)
  KH Rannvá

  SvarSlet
 9. Dine kjoler er så fantastiske!

  SvarSlet
 10. Hej Iben

  Sikke flotte kjoler - og sandaler:-) Hvilket mærke er sandalerne?

  KH
  Anna

  SvarSlet
 11. Ih hvor er dine kjoler flotte :-) Kh. Linda

  SvarSlet
 12. Virkelig nydelige kjoler! Blir glad av å se på dem Ü

  SvarSlet
 13. Ljuvliga klänningar!!!! Du är så otroligt duktig på att kombinera färgstarka tyger till en superb helhet...jag gillar dina alster skarpt:)

  SvarSlet
 14. Har lige fundet din helt fantastiske fine blog. Skønt, skønt tøj du laver, jeg må hellere suse lidt rundt på din blog og se mere.

  SvarSlet
 15. Tusind tak for de mange rgtig søde og dejlige kommentarer. Blev meget glad for dem alle (:

  Anna, sandalerne er fra Søstjernen/Angulus. De er så fine (:

  Kh Iben

  SvarSlet
 16. Super flotte kjoler ;)

  Hilsen

  Kent
  http://y-1.dk/

  SvarSlet
 17. Fantastisk blog du har! -Og de kjoler er bare så flotte!

  SvarSlet

About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009